Hvordan laver man en Tripod fugl bad

December 11

En fugl bad ofte tilføjer fredfyldte skønhed til en baggård eller blomsterhave og kan give et samlingssted for fugle i området. Fugleinteresserede nyde at se fuglene plasker om og preening fjerene i vandet. Et hjemmelavet stativ fugl bad kan gøres på en eftermiddag. Hvis du har fået at vide hvad man skal gøre med denne store footed skål, der har om omkring samler støv, nu er det tid til at sætte det til god brug.

Instruktioner

•Brug miter box, skåret en 45 graders vinkel på hver ende af tre 2 tommer af 2 tommer stykker af tømmer. En 45 graders vinkel vil yde støtte til stativ og en flad overflade på ene ende for udlæg i den lille boks. Gering kasser har riller i dem, der giver saven til at gå igennem i visse vinkler. De er perfekt til skæring vinkler i små stykker af tømmer. Mange mennesker bruger dem til at lave billedrammer.

•Kør de tre stykker af 2 tommer af 2 tommer tømmer sammen i den ene ende, danner en flad overflade, og sprede modsat ender ud jævnt og fladt på jorden til form stativ ben.

•Sæt boksen ost oven på overfladen hvor benene mødes og bor seks pilot huller i bunden af boksen hvor det møder hvert ben. Der bør være to huller i hvert ben. Sætte to træskruer, gennem bunden af boksen ost og toppen af hver enkelt af benene. Hvis du ikke har adgang til en runde ost kasse, bruge en orange trækasse eller anden form for trækasse.

•Den boks indeholder en indehaver til en footed skål eller et bassin, der vil sidde fladt. Oval formet skåle eller bassiner kan fungere bedre med firkantede kasser. Runde formet skåle vil fungere bedre med boksen ost eller anden runde. Husk på at fugle generelt ikke lide fugl bade til at være nogen dybere end tre inches, så en flad skål eller bækkenet fungerer bedst. Skåle eller bassiner kan være lavet af ler, keramiske, plastik eller glas.

•Paint kassen med en farve, der svarer til eller går godt med skål eller bassin. Dekorere det ved maleri blomster på siderne.

Tips & advarsler

  • Der er nogle gamle stil badeværelse dræn, der kan være overfladisk nok at bruge for fugl bade. Skær en lille bue i toppen af hver side af boksen indehaveren at gøre vasken passer strammere. Bruge en vandtæt forsegling plug i afløbshullet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com