Hvordan laver man et firkantet bord dækning

July 10

Hvordan laver man et firkantet bord dækning

Bordtæpper har prydet tabeller over hele verden i århundreder. Virkelighedstro skildringer, levende farver og blomstret print fungerede som kernen i de levende rum af fortiden og løbende gøre deres optrædener i dag. Nogle gange er det ikke dækslet tabel, der skal fungere som omdrejningspunkt, men snarere skønheden i den tabel, der fortjener sådan fremtrædende. Det kunne være en antik træskærerarbejde eller en moderne slankt design, der bør af alle rettigheder shun en stilfuld tabel dækning vælger sin egen entydigt skattede showmanship. At skabe et firkantet bord dækning fra klar plast giver den krævede beskyttelse med enkelhed, mens afstå fra at hylde den tidløse skønhed af din midterste stykke.

Instruktioner

•Tag nøjagtige målinger af tabellen firkantede du har til hensigt at dække, ved hjælp af målebåndet. Husk på, for at forsikre din tabel som en fremtrædende omdrejningspunkt, du ønsker den plastik cover passer flot og pæn, uden overhængende. Dine målinger bør ikke kun højde for længde og bredde, men også tykkelse. Tilføje to-inches plus tykkelse målt til bredde og længde, til at bestemme endelige målinger.

•Skabe dine målinger med dig til butikken for at vælge en rulle plastik bred nok og længe nok til at kompensere for dine endelige mål. Du vil gerne købe en rulle af plast, der har nogle tykkelse og robusthed for holdbarhed, men stadig bevarer en god grad af fleksibilitet til at folde uden krølning. Sørg for at købe de otte metal tabel dækning klip størrelsen af din tabel tykkelse og nogle klare dobbeltklæbende tape.

•Klippe plast med din saks, ved hjælp af t-square for at sikre en lige, præcist snit. Placer plast du skåret ud på bordet, centrere det og kontrollere rigtigheden af dine mål.

•Klap kanter rundt og nedenunder tykkelsen af bordet og anbringer på undersiden med dobbeltklæbende tape. Du vil klippe dele af den dobbeltklæbende tape omkring en tomme i størrelse og Placer derefter jævnt når anbringelse kanterne på undersiden.

•Sæt din metal tabel dække klip og anbringer to ad gangen i et "L" form på hjørnet af hver tabel, afstand "L" bredden af din bordben.

Tips & advarsler

  • Rengøring din nye tabel dækning er en leg; forsigtigt gnide over det med en fugtig klud, eller bruge vinduet renere at undgå vand striber.
  • Sørg for tabellen er rene og tørre inden anbringelse din plast bord dækning for at forhindre vand i at blive fanget mellem træ og plast, potentielt skadelige træ.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com