Hvordan laver man et firkantet to-Pipe Bender

May 30

Hvordan laver man et firkantet to-Pipe Bender

Der er en række måder til at bøje enkelt rør ved hjælp af dør og enten manuel eller hydraulisk pres som den, der fra en hydraulisk bil jack. Men undertiden jobbet kræver to rør til bøjes på samme tid, normalt for æstetiske formål. Multi rør benders findes men kan være dyre. Gør din egen bender midler kan du tilpasse det passer til størrelsen på røret du vil bruge. Metoden til at bøje runde og firkantede rør er den samme, bortset fra at kvadratiske rør har brug for støtte på de øvre og nedre overflader for at forhindre, at røret bliver deforme.

Instruktioner

•Klippe en metal plade mindst 1/4-tomme tyk til en størrelse, der er større end en stor trisse og et lille trisse placeret side om side. Bore fire huller til flad-head skruer på de fire hjørner af pladen. Svejse en 6-tommer af 4-tommer stykke metal pladen oprejst på den øverste venstre hjørne af metalpladen. Placer dette stykke omkring 2 inches fra kanten. Svejse en stålbolt eller stang centreret en tredjedel af vejen op fra bunden af pladen. Bolt eller stang skal være bred nok til at passere gennem hubs af to større remskiver stablet et på toppen af den anden.

•Klippe to 3-tommer-dækkende strimler fra 1/4-inch-thick metalpladen til omkring 10 inches lang. Bøj begge midt ind i en U-form. Side våben, eller kinder, bør være lange nok til at omfatte hubs af en stor og en lille trisse placeret side om side. Cut fire metalstrimler bredden af større og mindre remskiver riller. Bøje metalstrimler omkring hub af remskiver så langt ned som de vil gå i rillen. Svejse strimler på plads.

•Sæt en af de mindre remskiver inden for en af de U-formede arme tæt på, men ikke røre, indersiden top i U-form. Bor et hul på begge arme hvor hub af den lille remskive er placeret. Placer en af de større remskiver inden for U-form armene men omkring 3/4 tommer fra den mindre remskive. Bore huller på begge arme hvor hub af den større remskive er placeret. Gentag denne procedure for det andet sæt af remskiver.

•Stack de to U-formede arme ene oven på hinanden med huller justeret. Svejse armene sammen, men holde hullerne åbne. Svejse en 3-mund-lange håndtag til uden for toppen af de U-formede arme. Indsæt en metal pin fremstillet af en rod størrelsen af hub hul gennem overarmen og hubs af de mindre remskiver. Svejse cross pins i begge ender af benene til at holde det på plads.

•Sæt de større remskiver inden for de U-formede arme og indsætte arme og remskiver gennem pin på metalpladen. Svejse et korset fastholdelsesfaktorer pin til toppen af PIN-koden.

•Skru metalpladen til en tung arbejdsbord. Indsæt de to rør for at være bøjet mellem små og store remskiver og justeret i rillerne. Brace ender mod metal stykke på pladen. Træk i håndtaget mod dig langsomt til at bøje rørene.

Tips & advarsler

  • Tape lukke ene ende af rør med gaffatape. Fylde rørene med sand og tape lukke den åbne ende. Dette vil forhindre rør fra kinke eller bryde mens bøjning.
  • Varme rør indtil de er gul-hot hvor du vil bøje være placeret vil gøre bøje lettere og smidigere.
  • Tykkere-walled rør er mere tilbøjelige til at break eller knækket. Rør bredere end 2 inches kræver en meget stærkere jig.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com