Hvordan laver man knap fane Panel gardiner

August 23

Et par af fanen toppanelet gardiner med knap accenter langs toppen kan tilføje instant indretning til et værelse og en sofistikeret, men afslappet stil. Mens du kan vedhæfte knapper til store-købte fanen øverste gardiner, gør et par på egen hånd er ikke svært. Det også giver dig mulighed for at vælge de stof, som passer bedst til dit værelse tema og farver, og at gøre gardiner, der passer til størrelsen af din windows. Selv med begrænset symaskine oplevelse, bør du kunne gøre knappen fane panel gardiner i en eftermiddag.

Instruktioner

•Measure ned fra din gardinstang langs længden af dit vindue at beslutte hvor længe du ønsker paneler til at være. Tilføje 1 tommer til denne måling. Måle bredden af vinduet inde i rammen.

•Klippe to stykker stof fra din front stof--som vil stå room--til længde plus 1 tommer og til bredden af vinduet. Klip to stykker denne samme størrelse fra foring stof, som vil stå over vinduet. Skær 16 rektangler front stof til 8 af 10 inches for din faner.

•Pair en af de store paneler af front stof med et panel af foring stof, med mønstre står i. Justere og fastgøre langs alle fire sider. Noter som kant vil være gardin top. Sy en ½-tommer søm ned begge sider og langs bunden. Forlade de øverste kant unsewn. Gentag dette trin med din andre to panel stykker.

•Fjern alle pins og sted den øverste kant af et gardin panel på strygebrættet. Fold ned den øverste kant mod bagsiden af vævet stof med ½ tomme på forsiden og tilbage. Tryk på stof med en hot jern til at krølle folden. Gentag med andet panelet.

•Klap hver fane rektangel i halv på langs med mønster vender i, til at danne 4 - af 10-tommer rektangler. Sy ned langsiderne med en ½-tommer søm, forlader enderne åben. Drej faner højre side og tryk på flade med strygejernet. Fold hver fane for at justere de rå ender og tryk på folden.

•Drej et gardin panel højre side ud og spredt på en flad overflade. Vælg otte faner og glide bunden ½ tomme rå enderne ind i open top kanten af panelet. Space fanerne jævnt fra hjørne til hjørne. PIN faner på plads og fastgør den øverste åbning lukkede. Sy en ¼-tommer søm på tværs i toppen til at lukke det og vedhæfte tabs. Gentag dette trin med andet panelet og de resterende otte faner.

•Center en knap lige under hver fane langs den forreste struktur i din paneler. Sy knapperne i sted i hånden gennem stof at sikre. Hænge gardiner langs deres faner med front stof og knapper vender ind i dit værelse.

Tips & advarsler

  • Bruge en knap, der komplimenter farverne i tøjet, men stadig fremstår ses fra hele rummet.
  • Hvis du er sikker sy en knap hul, derefter klippe din fane rektangler til 8 af 12 inches og sy en af enderne lukkede i trin 5. Guffe i en rå slutningen af fanen i gardin i trin 6 og sy en knap hul i den færdige slutningen af hver tab. Loop fanerne ved at glide knap hul over hver af de tilhørende knapper efter trin 7.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com