Hvordan laver man kompost i byen

December 30

Kompostering din mad scraps og værftet afpuds er det bæredygtige valg, da det reducerer mængden af affald, som din husstand producerer. Men at skabe en kompost bin i en lille by gård (eller ingen gården overhovedet) kan virke som en skræmmende opgave. En kompost bin kan indarbejdes i selv de mindste postage-stamp mellemstore masse, og du kan endda kompost indendørs uden producerer alle dårlige lugte eller tiltrække skadedyr.

Instruktioner

•Vurdere din værftet. Kompost kan laves i en løs bunke, men dette kan være attraktiv i en lille, byen masse med nærliggende naboer, så du ønsker en bin skal indeholde din kompost. Korrekt vedligeholdte kompost bør ikke lugte dårligt eller tiltrække skadedyr, og du vil gerne placere kompost bin tæt på huset, så det er tilgængeligt, når du tager ud af køkkenaffald. Kompost siloer fungerer bedst, når de er i fuld sol, men en del Sol eller endog fuld skygge vil fungere fint, også. Stedet for en kompost bin bør give mulighed for god dræning.

•Vælg din bin. Traditionelle firkantede placeringer er brugervenlige og designet til at være semi-permanente og sidde på plads under komposteringsproces, hvilket gør dem til et godt valg for husejere. Der er mange stilarter til rådighed på havecentre og hjem forbedring butikker, eller du kan også bygge din egen kompost bin fra affaldstræ og hønsenet. Bare bygge fem rammer 3 fødder af 3 fødder i størrelse, og skære et stykke hønsenet til at passe hver ramme. Vedhæfte hønsenet med en korte pistol. Nail fire billeder sammen for at skabe en boks, og Vedhæft det femte mønster på toppen med hængsler til låg (Lad bunden åben). Du kan også tilføje to krog og øje lukning på toppen til at holde ud vaskebjørne, stinkdyr og gnavere.

•Hvis du lejer, og din udlejer ikke vil tillade en semi-permanent kompost bin, overveje en tønde eller tumbler stil composter. Disse er helt selvstændig, og kan flyttes efter behov, selv om kompostering kan kræve mere at dreje og overvågning af fugt niveauer. Du kan købe en tønde eller tumbler composter eller lave din egen af flere bore huller (for ventilation) i en gammel skraldespand.

•Hvis du har ingen værftet overhovedet, overveje ormekompostering. En ormekompostering bin (også kaldet en "ormen bin") kan holdes indendørs, og med en ordentlig pleje bør ikke lugte eller tiltrække bananfluer. Ormen placeringer kræver mere arbejde end udendørs kompost siloer, da du skal nøje overvåge fugt og temperatur niveauerne for at holde orme sundt, og du skal købe særlige røde orme (regnorme gravet op fra ydersiden vil ikke arbejde så godt). For mere information om ormekompostering, se bog "Orme spise min skrald" af Mary Appelhof.

•Begin kompostering. For udendørs kompost siloer, jer vil savn en blanding af "browns" (såsom tørrede blade, kviste eller strimlet avis) og "grønne" (f.eks. mad affald eller græsplæne udklip), og det er bedst at dækker hvert lag af grønne med et lag af brune at mindske lugt og hastighed kompost proces. Holde din kompost jævnt fugtig, men ikke vandlidende; en god tommelfingerregel er at holde den var våd som en opvredet ud svamp. Drej din kompost med en haven gaffel en gang om ugen for at lufte den. Du bør have færdig kompost i 3 til 6 måneder.

Tips & advarsler

  • Hvis du bor i en duplex, ejerlejlighed eller lejlighed bygning, tal med dine naboer og udlejer at se, om du kan oprette en kommunale kompost bin for bygningen. Mange udlejere må kunne ændres til tanken, hvis du frivilligt at vedligeholde det selv. Har du kompost, men ingen gården eller haven til at bruge det i, tilbyde det færdige produkt til din havearbejde venner eller en Fællesskabet havearbejde program.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com