Hvordan laver man kompost med hø & blade

August 9

Kompost er et produkt, der bruges til at befrugte haver, samt for at dyrke med jorden for at forberede plantning. Betragtes som en "grøn" praksis, kompostering er en måde at genbruge husstand og græsplæne affald. Mens ikke en vanskelig praksis, kompostering tager tid, og en lille smule af kræfter til at fremstille en rig godt blandet kompost. Blade og hø gør en stor kompost forret.

Instruktioner

Hvordan laver man kompost med hø og blade

•Sæt hø og blade inde i kompost beholderen. Der er ingen fast beløb til at bruge, og da dette er bare starter du vil tilføje meget mere over sæsonen før du er klar til at bruge kompost.

•Tilføj 1 gallon af vand på bladene og hø. Kompost er lavet af millioner af mikrober nedbryde det organiske stof, og de behøver ikke kun mad, men også vand og luft til at leve. Hold pottejorden fugtig er meget vigtigt.

•Tilføj alle økologiske varer, du har brugt i dit hjem eller fra din plæne. Dette omfatter frugt skræller, æggeskaller, græsafklip og endda kaffegrums. Hvis du støder på flere hø og blade, tilføje dem så godt.

•Drej din kompost hver uge at indgyde luft hele og Bland ingredienserne. Nogle kompost containere faktisk rotere for at gøre det nemt for dig, men du skal muligvis bruge en pitchfork eller skovl for at slå din kompost.

•Brug kompost når det er den farve og tekstur af god næringsrig jord og du kan ikke bestemme enkelte elementer eller lugter. Dette kan tage et par måneder at opnå. Nogle store stykker af svært at fordøje elementer såsom hø kan være til stede men vil ikke skade den kompost effekt i din have.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com