Hvordan laver man kompost senge

May 22

Hvordan laver man kompost senge

En kompost seng, eller kompostbunke, er en uncontained samling af kompostering materiale ofte gemt i en gård i haven. Du kan efterlade en kompost seng afdækket eller dække det at bevare fugten og afskrække overskydende regnvand. For at gøre effektiv kompost og forhindre uønskede insekter fra indsamler, skal du lære hvad materiale at placere i sengen og hvordan man røre kompost. Lære at lave en kompost seng kan du bruge kompost på din haver at producere økologisk, kemikalie-fri gødning og barkflis.

Instruktioner

•Vælge et websted for din kompostbunke. Ideelt set bør du vælge et område flere yards væk fra dit hjem, så du ikke behøver at lugte kompostbunke, mens de organisk materiale nedbrydes. Du skal også vælge et site der er lyssky at holde lugten, og at du kan nå med en vandslange til at holde kompostbunke fugtig. Du kan overveje at placere en kompostbunke under en begunstiget træ til at levere nogle næringsstoffer til træet.

•Tilføj et lag af grønne materialer. Grønne materialer omfatter det meste våde materialer som grøntsager, frugter, skræl og frisk værft udklip.

•Dæk de grønne materialer med brun materialer. Brun materialer omfatter tørre emner som blade og andet træ udklip. At holde de grønne materialer tillader dem at kompost hurtigere.

•Våd de brune materialer til fremme af kompostering. Holde alle materialer fugtig til fremme af nedbrydning, eller materialerne vil bare tørre ud og lægge i din værftet.

•Anvend en spade til at skubbe de øverste materialer og placere nye grønne materialer inde som du råde over dem. Når du har brug at smide gamle appelsiner eller vandmelon rinds, grave et hul gennem de brune materialer, placere de grønne materialer inde kompost bunken og gendanne dem med de brune materialer.

•Anvend en pitchfork at røre kompostbunke mindst en gang om ugen. Ved omrøring kompost seng, vil du fremme kompostering og får en chance for at se ind i bunken til at kontrollere status for de rådnende materialer, og se hvis sengen behov for vanding. Vand bunke som nødvendigt med en let tåge at holde sengen fugtig.

•Harvest kompost til brug i din blomst eller køkkenhave. Indsamle kompost fra i sengen, der er sort eller brun og ser ud som våd te blade.

Tips & advarsler

  • Bruge en presenning til at dække kompostbunke. Dette forhindrer udtørring af kompost, holder dyr ud af sengen og fremmer nedbrydning af materialer inde i sengen.
  • Placer ikke kød i kompostbunke, da dette tiltrækker uønskede insekter til bunken, der kan skade planter og blomster når du bruger kompost i din have.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com