Hvordan laver man mursten derhjemme med jord & halm

December 3

Hvordan laver man mursten derhjemme med jord & halm

Mursten lavet af jord og halm er en billig bygning materiale til rådighed i hele verden, der, når de anvendes korrekt, kan oprette en struktur der sidste årtier. Lavet primært af en ler-rige jord, kan du danne mursten til størrelse og form ønskede med enkle firkantede forme. Når tørret, kan de støtte den vægt, der kræves for at opbygge de fleste enkle strukturer, såsom enkelt-etagers huse. Dette gælder især, når du styrke mursten med halm, som hjælper med at holde dem sammen selv under pres fra tilstødende klodser eller tagmaterialer.

Instruktioner

•Dig op af jorden, som du ønsker at bruge til at oprette dine mursten med og læg det i en stor bunke på en tarp. Tillade solen tørt jord at røre så bryde op nogen store klumper med flat af skovlen.

•Sæt et stort mesh skærm over en trillebør og støvtætte indsamlede jorden gennem skærmen for at fjerne eventuelle sten fra materialet. Enhver sten når du gøre mursten kan fungere som point af svaghed i mursten efter bagning, forårsager dem til at smuldre når du anvender vægt. Fylde trillebør til halvvejs-mærket.

•Tilføj halvt så meget sand til trillebør som du jord. Bland jord og sand grundigt med skovl.

•Tilføj vand til jorden i trillebør ved hjælp af en vandslange. Bland jorden, som du tilføje vand, indtil det danner en suppe-lignende mudder.

•Break tør halm i 3-tommer lange stykker. Tilføje halvt så meget halm til trillebør som du gjorde sand og bland det grundigt samt med skovl. Tillad halm til at absorbere nogle af væsken i blandingen fortykkes blandingen til en løs dej-lignende konsistens.

•Dæk et fladt område nær trillebør med et tyndt lag af sand. Placer mursten forme på sandet, så formen åben ansigt er tilgængelige.

•Fyld hver skimmel med mursten blandingen til randen. Pack blandingen fast for at undgå at skabe nogen huller i murstenene. Tillad mursten til at sidde i mold i 24 timer til fast op.

•Tip mug på sin side, og skub mursten ud. Sted på en flad overflade og tørre mursten for to uger under direkte sollys for at fjerne så meget fugt som muligt. Drej mursten hver par dage til tørring af selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com