Hvordan laver man tændte Pine kegle kurve

October 9

Hvordan laver man tændte Pine kegle kurve

En pinecone kurv tilføjer en enkel, rustik element til enhver kaminen. Men hvis du ønsker at gøre din simple land indretning lidt mere festlig ferie samtidig med at tilføje en mulighed for belysning til din skorsten, så disse tændte pinecone kurve er velegnet til jobbet. Dette hjem accent tager mindre end 10 minutter at fuldføre og vil indstille din pejs aglow alle efterår og vinter længe.

Instruktioner

•Spray pinecones med klar spray maling. Dette skal gøres udenfor hvis muligt, og, i det mindste i et godt ventileret område.

•Sprinkle pinecones med guld glimmer. Nogle af glitter vil holde sig til den våde spraymaling og give din pinecones lidt ekstra gnist. Hvis du vil have masser af glitter, derefter bruge en glitter lim pen til at tilføje tykke linjer af glitter langs kanterne af pinecones' kronblade.

•Pile pinecones i kurv blandt de mini lys. Sørg for at du forlader nok elektrisk ledning hængende ud af bagsiden af kurven for lys til at nå til en stikkontakt, så de kan sættes. Som du placerer pinecones i kurven, væve mini lys strengen rundt i kanten af indersiden af kurven, så at lyset synes at komme fra i bunken af pinecones. De vil også skinne igennem vævningen af kurven.

•Plug kurven i. Sørg for at du kan lide den måde, lys og kegler arbejder sammen i et svagt oplyste rum. Hvis ikke, så trække den hele række komponenter af kurv ud og saml passer din idé om hvad du vil kurven til at ligne.

Tips & advarsler

  • Du kan føje Christmas bolde til kurven, hvis du bruger den hjemme accent lige til jul. Også, de mere lys du tilføjer, jo lysere bliver din kurv.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com