Hvordan laver tag spær

May 31

Hvordan laver tag spær

Generelt, er tag spær strukturelt konstrueret og fremstillet af en licenseret truss virksomhed, sendt til dig med en stemplet kopi af planer. Men hvis du ønsker at gøre tag spær selv leverer spær er non-strukturelle, følge nogle grundlæggende retningslinjer omhyggeligt, og du også kan gøre din egen kvalitet tag spær.

Instruktioner

Gøre tag spær

•Gather sammen dine spær, krave bånd, lodret medlemmer og fascia board. En overhæng af 3 ft på gavlen kan kræve konventionelle sidehoveder og krøblinge. Find en stor åben plads til at konstruere din Tag spær. Du vil gøre dem på jorden og derefter få dem rejst til sted når du er færdig.

•Start dit tag spær med en trekantet standardopsætning. Du vil have en bunden akkord eller en 2 af 4, langs bunden. Din top akkord 2 af 4s tillægger hver ende af bunden akkord og slutte i top centrum til at danne din trekant. Fra den øverste punkt ned til midten af bunden akkord er en 2 af 4 kaldes en bandagist web. Der er også to andre truss webs diagonal fra midten af den nederste akkord forlænges op til midten af begge top akkorder.

•Sæt hver 2 af 4 til næste bruger et spjæld. Dem, der foretages på fabrikken er som regel metal og har skarpe metal stikben, der strækker sig ud som er brugt i stedet for negle til at holde det hele sammen. Hjemmelavet spær er lavet af små firkantede stykker af træ. Disse er naglet på begge ender af akkorder de opretter forbindelse. Dette er en sikker måde at binde enderne sammen.

•Sæt krave bånd, som er 2 af 4 stykker fra en top akkord over til den anden. Disse er også holdt sammen af gussets. Krave bånd bruges, når flere tag bandagist styrke er nødvendig. Fascia board bruges på ydersiden af tag spær, efter at de er konstrueret til udseende. Fascia board er ikke strukturelle.

Tips & advarsler

  • Fordelen ved at gøre en tag bandagist er at dit tag spær, loft tværbjælke, og støtte medlemmer, såsom purlin understøtter, er alle vedlagt som én enhed og fastgjort til hinanden med et spjæld. \n\nRoof spær kræver mindre mængder af tømmer, de har mindre vægt, de er hurtigere at sætte, og stærkere end standard konventionelle indramning.
  • Der er mange forskellige typer og stilarter af spær. Det er vigtigt, før du begynder din bandagist for at kende og forstå typen truss du sikre dig du har plukket ud af den lige strukturelle truss til dit hjem. Hver stil giver et anderledes udseende og function.\n\nStructural spær skal være manipuleret. De skal gøres på en fabrik.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com