Hvordan laves hus maling?

November 9

Hvordan laves hus maling?

Maling er så meget dekorative redegørelse som et beskyttende lag. Paint er tilgængelig i en række finish, der besidder forskellige kvaliteter, og hvis malingen er at bære godt, er det vigtigt at vælge den korrekte type af maling til den overflade, som den vil blive anvendt. De første maling blev registreret 25.000 år siden, og gennem århundreder, maling blev foretaget med æg og mel, og var farvet med naturlige stoffer som jorden, trækul og vegetabilske farvestoffer. I dag, har teknologi overtaget.

Materialer

Malingen er lavet af varierende proportioner af fire hovedingredienser, afhængigt af typen af maling. Opløsningsmidler gør malingen let at anvende, harpiks hjælp det tørre, pigmenter tilføje farve og tilsætningsstoffer kan give antifungicidal agenter og isolerende egenskaber.

Pigmenter

De fleste pigmenter, der anvendes til fremstilling af maling er tør farvestoffer malet til fint pulver. Disse har bedre holdbarhed og fade mindre end andre typer af pigment. Pigmenter skal overholde strengt til International Organization for Standardization (ISO) tekniske standarder for fremstilling af pigmenter og farvestoffer. Derudover har mange producenter af maling frivilligt vedtaget Colour Index International (CII) som standard for at identificere pigmenter til brug i fremstilling af bestemte farver. Fælles pigmenter omfatter hvid fremstillet af titandioxid, sort lavet af carbon black og red fremstillet af jernoxid.

Proces

De fire komponenter er blandet sammen til en pasta. Det er derefter behandlet i en høj hastighed dispersion tank, hvor blandingen er grundigt blandet. Denne proces i maling fremstilling, som har været anvendt siden 1990s, har givet kunder mulighed for at vælge fra tusindvis af farvenuancer, og selv har farver custom matches, alle for omkring $20 per gallon i 2010.

Canning

Fremstilling og konservering proces er fuldstændig automatiseret. Når malingen er blandet det pumpes til området konservering. Først dåser har deres etiketter anvendes, før der er maling pumpes ind i dem. En maskine anvender derefter låg, og en anden tamps og sæler dem. Endelig, en bailometer og derefter skærer wire, figurer håndtagene og anvender dem.

Kvalitetskontrol

Strenge kvalitetskontrol test bruges til at sikre ensartede produkter. Maling inspiceres for kvaliteter som tæthed og viskositet, og det derefter anvendes på en overflade for at kontrollere tørring satser, bløder modstand, Udton modstand, tekstur og udholdenhed. Spektralanalyse bruges til at verificere maling farve i overensstemmelse med ISO-standarderne for at specifikke farve.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com