Hvordan laves voks Toilet Bowl ringe?

January 23

Toilet system er et komplekst netværk af rør, som bringer vand til en kommode og så skyller det sikkert ud og væk fra hjemmet. En vigtig del af dette netværk er voks ring, der sidder mellem toilet og gulv, som forhindrer lækager, mens vandet bevæger sig gennem processen.

Petrolatum

Voks ringe er lavet af en kombination af petrolatum og proprietære ingredienser, der varierer blandt producenterne. Voks ringe lavet af kemiske Herkules i New Jersey er typisk for den måde, at fremstillingsprocessen anlæg. Petrolatum er leveret til fabrikken og gemt i flydende form på 170 grader Fahrenheit, indtil det er nødvendigt. Petrolatum er derefter blandet med andre kemikalier, der holder det størknede ved stuetemperatur og derefter hældes i aluminium forme belagt med en sæbe sammensatte.

Forme

Voks ring forme kommer i standard 3 - eller 4-tommer størrelser. Herkules gør også en heavy-duty version Ringenes voks med flere voks, men i de samme standard størrelser. Aluminium forme køles med vand indtil voks bliver fast og klistret. Formene er derefter vendt op og ned, og ringene falde på et bælte, hvor de er transporteret til en emballage område så klar til forsendelse.

Udskiftning

Hvis dit toilet er utæt rundt i bunden eller du lugte kloak gas, kan en defekt eller forværrede voks ring være synderen. Er nemt at installere en ny, men det tager tid og er en rodet job. Løfte et toilet fra gulvet og flytte det langt nok til side for at få adgang til kloak dræn er et job bedst overladt til to personer. Udskiftning voks ringene er let at knække eller forkert indstillet på plads.

Alternativer

En skål pakning af metal er et alternativ til en voks ring. Denne pakning sidder over kloakrøret; bunden af toilettet glider ned over toppen af pakningen. En anden mulighed er den forbedrede version af den traditionelle voks ring med en plastik pakning sæt ind i bunden af ringen; Dette giver en sekundære tætning i tilfælde af voks ring ikke er installeret korrekt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com