Hvordan løser du en tørretumbler, hvis den ikke vil starte?

October 6

En defekt tørretumbler kan helt rod op din Tøjvask cyklus, især når det er for koldt eller vådt til at hænge tøjet udenfor. Tip til fejlfinding hjælpe dig med at udrydde og løse årsagen til tekniske problemer uden at betale for en professionel tekniker. Tørretumblere stop undertiden i orden når el-forsyning er afbrudt, eller hvis tøjet i tromlen er for tung eller tæt pakket. Fejl mens programmering tørring cyklus også lejlighedsvis føre til vanskeligheder starter apparatet.

Instruktioner

Annullere den cyklus og gå i Kontrolpanel, og sørg for du ikke har valgt en forsinket start mulighed. Sørg for, at alle ringer og knapper viser indstillingerne for tørring du forventer, og tryk på knappen "Start". Nogle tørretumblere har et opkald, som du trækker ud til at begynde cyklussen. Sikre, at døren er helt lukket, når du begynder.

•Break mængden af tøj i tromlen i halvdelen og prøv igen. Store mængder af stærkt mættet tekstiler er undertiden for tung til tørretumbler trommer til sikkert spin uden at beskadige motoren eller andre dele af apparatet. Tør dyner, tunge tæpper og polstring i en separat cyklus. En skive belastning bør lige en tørretumbler belastning.

•Kontrollér tørretumbleren er stadig forbundet til sin stikkontakt, vibrationer fra apparatet kan arbejde ledningen løs og afskære strømforsyningen. Ikke bruge en forlængerledning eller plug adapter med din tørretumbler; Tilslut altid magt direkte til en stikkontakt. Kontroller, at stikkontakten er tændt, hvis det er muligt i dit hjem.

•Kontroller sikringer eller breakers beskytte din tørretumbler kredsløb er stadig aktive, en spændingsbølge eller elektrisk fejl kunne have afbryde strømmen til dit apparat. Nulstille eller erstatte problem sikring eller afbryder og prøve apparatet igen. Kontakt en elektriker, hvis tørretumbleren gentagne gange ture sine breaker eller blæser en sikring. Bruge en tidsforsinkelse sikring, hvis det er relevant.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com