Hvordan løser du Roper vaskemaskine der ikke Spin?

March 19

Spinning problemer kan normalt tilskrives elektriske eller programmering fejl i de fleste mærker af vaskemaskiner, herunder Roper, en division af Whirlpool apparater. En forkert indlæst Tøjvask bunke kan også forårsage apparat ikke til at spinde. Du kan gendanne din Roper vaskemaskine til aktiv tjeneste ved at fjerne de mest almindelige årsager til problemer. Nogle kræver en forholdsvis ligetil fix. Defekte vaskemaskiner kan kræve opmærksomhed af en tekniker.

Instruktioner

•Kontrollér at se hvis vaskemaskinen er blevet programmeret korrekt at udføre en spin cyklus: sikre cyklus selector skiven er indstillet til en spin og ikke en blød cyklus og på "Start" knappen har været trykket eller "Start" knappen er blevet trukket. Sørg for vaskemaskine døren eller låget lukkes tæt. Cyklussen begynder ellers ikke.

•Wait et par minutter og tillade vaskemaskine til at fuldføre sin cyklus. Roper vaskemaskiner kan holde pause i flere minutter under en normal vask tillade suds at reducere, vand til afløb eller tøj i blød i kort tid. De fleste vaske cykler indarbejde nogle pauser ind i programmet.

•Åbn vaskemaskinen og fjerne nogle af elementerne i øjeblikket i tromlen. Store emner, såsom tæpper, dyner og gardiner, kan flok sammen og smide tromlen ud af balance. Vaskemaskinen vil ikke spin, hvis den samlede vægt af tøjet er for tung for motor. Nedbryde store klaser af sammenfiltrede tøj.

•Kontrollér vaskemaskines strømforsyning. Sikre kablet er korrekt tilsluttet til stikkontakten: spin cykler kan arbejde løs strømkablet over en periode. Undersøge din husstand sikringer eller breakers for tegn på et kredsløb overbelastning. Erstatte nogen blæst sikringer eller nulstille enhver udløst breakers. Vaskemaskinen kan ikke dreje, hvis en af dens twin sikringer/breakers er inaktive. Kontroller, at vaskemaskinen ikke er tilsluttet via en forlængerledning.

• Kontroller at vaskemaskine vandforsyningen. Bekræfte både vandet afspærrings-ventiler er åbne i deres fulde udstrækning og supply slanger er ikke vredet eller bøjet. Vandet afspærrings-ventiler er normalt enten store vandhaner bygget ind i væggen bag vaskemaskine eller små håndtag indsat i levering hose. Vaskemaskinen vil ikke spin, hvis det er fyldes med vand.

Tips & advarsler

  • Kalde en Roper tekniker eller andre autoriserede reparation selskab, hvis stadig problemer. En fiasko i den motor eller andre interne komponent vil kræve specialist opmærksomhed. Se ressourcer for et link til selskabets hjemmeside.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com