Hvordan løser jeg en Tenma 72-630 DC Power Supply?

January 23

En af de mest vitale attributter du vil kræve fra din Tenma 72-630 DC strømforsyning er pålidelighed. Det bør upåklageligt modtager en aktuel før kraftoverførsel andre enheder; Det kan endda magt en flere apparater og udsende en variabel aktuelle, op til 30 ampere. Dog øjeblikket pålidelighed mislykkes, du har en ubrugelig enhed, og det betaler sig at have en anstændig idé hvordan man kan løse nogle af de mere almindelige trængsler.

Instruktioner

•Kontroller enheden er i stand til at modtage strøm fra en allround AC elektrisk forsyning. Dette betyder at sikre, at strømkablet er sikker og ubeskadigede og kontrollere, at den relevante circuit breaker ikke er udløst; Hvis det har nulstille den. Afhjælpe eventuelle oplagte spørgsmål før du prøver levering magt igen.

•Undgå at overbelaste den enhed, som kan være ansvarlig for det overophedning og funktionssvigt og lukke ned. Output-terminaler er designet til at håndtere op til en 30 Amp output som et maksimum. "Overload indikatoren" vil belyse hvis denne fejl opstår.

•Udskift en blæst fuse hvis enheden nægter at starte. Dette kan skyldes en blæst fuse enheden vil ikke kunne gnist til livet. Reservesikring bør være en 8 Amp "Hurtig-Blo" sikringen i sikringsholderen.

•Undgå at placere andre elektriske elementer oven på enheden og sikre, at den er placeret i et godt ventileret område. Disse sikkerhedsforanstaltninger men vil også medvirke til fejlfinding som en overophedning enhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com