Hvordan lys Pilot lys på min Gas Logs?

September 21

Hvordan lys Pilot lys på min Gas Logs?

Gas logs er en dejlig tilføjelse til en pejs og sikrere end at bruge ægte træ. Men, belysning en pilot lys kan være tricky, især hvis de blev foretaget i årtier tidligere. Heldigvis, den ene ting, der har været konstant i de seneste årtier er sikkerheden af pilot lys i gas inventar. Når de går, er levering af gas slukket. Men mængden gas, der anvendes for en pilot lys er minimal og ville ikke være mærkbar til lugten, medmindre du er lige på toppen af det. Når du lugte gas, træffe sikkerhedsforanstaltninger for gas til spredes før belysning pilot lys igen.

Instruktioner

•Locate ventil, der styrer gas flow til gas logs og slukke den. Spray området med sæbeopløsning hvor pilot lys brænder og ur til bobler. Hvis de vises, betyder det, der er en utæthed i gas linje og det skal kontrolleres af en professionel blikkenslager eller dit gasselskab.

•Undersøg gas kontrol ventil for pilot-lys. Dette bør være til den ene side af afbrænde assembly, mod forsiden af pejsen. I nogle tilfælde skal du dreje kontrolknappen til en bestemt plet (normalt mærket) og bliver nødt til at skubbe knop. Dette giver mulighed for gas at undslippe forbrændingskammeret gas logs.

•Drej gas styre knop til den passende pilot position og skubbe det i, hvis det er nødvendigt. Derefter trykke på knappen tændsats logfilen til gas. Dette forårsager gnister på området i pilot-lys. Hold knop i positionen pilot i producentens forudbestemt tidsrum før dreje knappen til "på" position. Hvis den model du selv har ingen tændsats knappen, gå til trin 4 og 5.

•Sæt en tændt pejs match eller multipurpose butan lighter på gas linje hvor pilot lys brænder. Skubbe knop at tillade gas at strømme til området med pilot lys.

•Hold kampen eller lysere sted indtil du ser pilot lys begynder at brænde. Fjerne match eller lighter og kontrollere, at piloten lys tændt. Når det har været på i lang tid bestemmes af gasfyret fabrikanten, Drej knappen fra "pilot" til "på" o tillade en normal strøm af gas til brænderen.

Tips & advarsler

  • Læs vejledningen på gas ventil, hvis den er tilgængelig for specifikke proprietære trin. Disse knopper, som skal afholdes i for et antal sekunder eller minutter, mens de tændte pilot lys forbrændinger gør det til at opvarme slutningen af thermo-koblingen, der holder pilot lys efter indstilling knop til "på" position.
  • Tjek pilot lys med jævne mellemrum efter belysning det for at være sikker på det ikke går.
  • Et par grunde til at gå ud efter belysning er en stærk udkast af luft eller en dårlig thermo-kobling.
  • Efterlad ikke butan lighter eller tændstikker uden opsyn i overværelse af små børn.
  • Aldrig arbejde med naturgas i et unventilated område.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com