Hvordan maler jeg en 1946 Ford 2N traktor?

July 29

Hvordan maler jeg en 1946 Ford 2N traktor?

Maleri en 1946 Ford 2N traktor er lignende til at male noget andet. Det kan tage op til et par dage til korrekt komplet og kan tage en hel del tålmodighed. Maleri denne traktor kan sikkert tilføje værdi og skønhed til det uden for mange omkostninger. Inden for et par dage er det muligt at have denne traktor ser helt nye og også hjælpe beskytte de metalflader mod rust. Dette er en opgave, der kan opnås ved kun om nogen, der ejer en traktor.

Instruktioner

•Fjern alle decals, emblemer eller klistermærker, der er på traktoren. Sand ned hele traktoren med en rystepudser, ved hjælp af en 80-grus pad. Stik i sander og sand ned til nøgne metal i områder hvor det er nødvendigt. Til andre regioner, sand med 350-sandkorn sandpapir til ru op overfladen hvor maling vil gå.

•Fjern alle fendere, lys og håndtag fra lastbil til at forhindre, at maling få på dem. Brug malerens tape til at dække alt, hvad der er tilbage og er ikke til at blive malet. Tape off eventuelle huller, så malingen ikke lække gennem dem.

•Spray primer over traktor, der dækker hele området. Give tid til at tørre og Påfør 3-5 lag på samme måde som den første. Lad tørre helt, og når det sidste lag er på mindst 20 minutter, sand traktor med 350-sandkorn sandpapir. Holde området våd med en sprøjte flaske, så malingen ikke bliver bolden. Kontrollere at sikre traktoren er glat, efter det har været slebet og hvis ikke, tilføje et andet lag primer og sand indtil det er glat.

•Pour traktor maling til maling pistol og tilsluttes luftkompressor pistol. Tilslut luftkompressor og tænde den. Trække ned på håndtaget på maling pistolen til at begynde sprøjtning ønskede farve maling. Male den første frakke på meget let og tillade to timer at tørre.

•Paint på det andet lag på samme måde, denne gang en lidt tungere. Lad tørre i to timer og male den tredje og sidste frakke på tungere end de to første. Refill maling tank når det er nødvendigt. Fjern den maler tape og tillade traktoren to hele dage til at tørre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com