Hvordan man åbner en aflåst hus vindue

June 13

Hvordan man åbner en aflåst hus vindue

At vide hvordan man åbne en låst vindue er vigtig, og bidrager til vedligeholdelse og korrekt håndtering af dine vinduer i deres levetid. Følg disse trin for at åbne vinduer.

Instruktioner

•Locate vindue lås. Enkelt og dobbelt hang vinduer (vinduer, der åbner op og ned), er låse placeret i skæringspunktet mellem de to vinger, halvvejs mellem toppen og bunden af vinduet. På casement vinduer (vinduer, der åbner indad), kan låsen normalt findes langs kanten af vinduet, halvvejs mellem toppen og bunden.

•Sørg for at se, hvis låsen er engageret. Du kan gøre dette ved forsigtigt forsøger at åbne vinduet eller ved at kigge på Lås til at se, om det er i Låsepositionen.

•Drej låsehåndtaget til låse op vinduet. Dette betyder dobbelt hang vinduer, glidende låsehåndtaget fra den ene side til den anden. På casement Vinduer betyder dette, at flytte låsehåndtaget op eller ned. Hvis dit vindue har mere end én lås, Sørg for at låse dem alle, før du forsøger at åbne vinduet.

Tips & advarsler

  • Nogle casement vinduer har låse indbygget i deres håndtag. Hvis du har et af disse vinduer, drej håndtaget til siden for at låse den op inden du trækker vinduet åbent.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com