Hvordan man åbner en Frigidaire Front Loading tørretumbler

September 24

Frigidaire har oprindeligt grundlagt i 1918, fremstillet Hvidevarer i år. Hvis du ejer en Frigidaire tørretumbler, kan lære at udføre din egne reparationer spare penge. For at udføre de fleste reparationer på tørretumbleren skal du åbne kabinettet og demontere tørretumbleren. Åbne tørretumbleren indebærer at hæve det øverste panel og fjernelse af frontpanelet og tromme.

Instruktioner

•Tag din Frigidaire tørretumbler fra stikkontakten.

•Skub en spartel mellem toppanelet og front panel i venstre side. Skub kniven mod midten af tørretumbleren til at frigive venstre foråret klip. Gentag processen i højre side. Løft det øverste panel og rotere det mod bagsiden af tørretumbleren.

•Tag skruer langs indvendigt kanter af frontpanelet. Afhængigt af din Frigidaire tørretumbler, vil der enten være to eller fire skruer. Vippe toppen af frontpanelet mod dig og løfte den op til at frigive de lavere forår klip. Afmonterer dørkontakt ledninger sele og glide frontpanelet ned til side.

•Flyt rundt til bagsiden af den hårtørrer og fjern de skruer, der holder den nederste adgang panel på plads. Adgangspanelet er placeret i nederste venstre hjørne af tørretumbleren. Fjerne panelet og nå inde. Tryk på i på Stjernehjulsforing arm, beliggende ved siden af motoren til at frigive tromme remspænding. Løsne tromme bælte fra den motor remskiven og vende tilbage til forsiden af tørretumbleren.

•Brug tromme bælte til at hjælpe løfte op bagsiden af tromlen. Tromlen har en bold på back-end, der hviler en sokkel på tørretumbler er bagvæggen. Løft bagsiden af tromlen op omkring 3 inches at løfte bolden ud af stikket og slide tromlen frem og ud af kabinettet.

Tips & advarsler

  • Aldrig åbne din tørretumbler 's kabinet, mens den stadig er tilsluttet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com