Hvordan man åbner en glat Top brændeovn til reparation

March 12

Når du har brug at foretage reparationer af elementer eller elektriske komponenter af en glat-top komfur, skal du åbne det hele komponent for at få adgang. I modsætning til en coil top, glat top encase spoler, giver ovnen en mere elegant udseende. Der er små variationer mellem de forskellige producenter, når du åbner den glat top. Generelt sikrer den glat top med skruer på forsiden af øverst. Du vil rejse det øverste panel for at åbne området madlavning.

Instruktioner

•Tag strømforsyning til komfuret. Hvis din brændeovn har en nytte skuffe, trække skuffen og nå i skuffe hulrum til netledningen ud af stikkontakten. Du kan også slå effektafbryderen fra til komfuret inde i dit hjem elektriske panel box.

•Åbn ovnen dør og finde de to eller tre skruer, der sikre den øverste panel til komfuret. Skruerne vil være under den front læbe af toppanelet.

•Drej sikring skruer mod uret med en Phillips-head skruetrækker eller møtrik driveren, afhængigt af hovedet af fasteneren.

•Grasp forsiden af øverst panel og skub panelet mod dig lidt. Løft toppen af frontpanelet og hold øje med en støtte rod på begge sider. Ikke alle glat top brændeovne har en støtte. Hvis din brændeovn har støtte stang, fortsætte med at hæve toppen indtil stanglåse på plads. Har du ikke en støtte stang, løft det øverste panel mod bagsiden af ovnen ligesom du ville hæve bil hætte. Afstive toppen med en bestyrelse eller har en ven, holde det øverste panel, mens du foretager reparationer.

Tips & advarsler

  • Afbryd altid strømmen fra apparater før forsøger reparationer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com