Hvordan man åbner en lille køkken

March 6

Hvordan man åbner en lille køkken

Køkkenet er nok det mest alsidige rum i huset. Det er et sted for madlavning, spisning, rengøring, opbevaring, hænge ud og fejre. Så når dit køkken er lille, føler alle i familien smerte. Heldigvis, den rette kombination af udsmykning og remodellering kan hjælpe åbne op for selv den mindste af køkkener. Før du ved af det, vil din når trange, dystre køkken blive omdannet til en lyse og muntre sted for hele familien at nyde.

Instruktioner

•Prioritize. Mens en lille køkken har nok plads til alt hvad du behøver, kan du ikke have plads til alle de klokker og fløjter du ønsker i en større køkken. I stedet at presse mere end du kan passe indsnævre din ønskeliste til et par ting, du ikke kan uden leve.

•Bump det ud. Hvis du er villig til at påtage sig besværet med en remodeling projekt, ser ind i denne indstilling. Dette kan så simpelt som at tilføje et par ekstra kvadrat fødder med en karnap. Dog kan mere omfattende ombygninger udvide dit køkken dramatisk.

•Knock ud af en mur. Hvis ikke du er klar til at ændre de udvendige dimensioner af dit hus, hyre en entreprenør til at fjerne en mur eller erstatte en fuld væg med en halv væg. Selv om det ikke vil ændre den firkantede optagelser af dit køkken, vil det skabe en visuel illusion af mere plads.

•Ændr din frysere. At slippe af overskabe kan udvide rum i dit køkken ved flere fødder. Eller hvis du ønsker mere lagerplads, installere frysere hele vejen til det loft, som også forlænger lodrette streger. Installere ekstra hylder indeni din kabinetter til at fjerne spildt plads.

•Rearrange dine apparater til at skabe en effektiv arbejdsområde. Eksempelvis har opvaskemaskinen ved siden af vasken giver dig mulighed at sætte retter direkte i opvaskemaskinen, efter de har været skylles. Installere mikroovn over området gør det muligt at klare bordplads og gøre brug af rummet hætten tager.

En anden måde at spare plads er at købe mindre europæiske apparater. Shop for en ovn med to øjne i stedet for fire, eller udskifte din fuld størrelse opvaskemaskine med en to-tredjedele af bredde. Nogle virksomheder producerer selv pull-out fryser skuffer, der kan installeres i stedet for et kabinet.

•Installer siddepladser med opbevaring. Hvis du ikke har meget plads til en fuld størrelse køkkenbord, tilføje en karnap med bænk sæder. Derefter bruge området nedenunder bænken til at gemme køkken elementer du bruger sjældent.

•Åbn plads med spejle og glas. Hvis du har ekstra vægplads, hænge en eller flere store spejle i dit køkken til at skabe en illusion af mere plads. Tilføje glasdøre til din frysere, og Udskift dit gamle bord med en glas-topped.

Hæng en gryde rack. Gryder og pander tage op en stor procentdel af lagerplads, så spare plads ved at hænge dem på væggen i stedet. Det vil give dig mere plads i din frysere og Giv dit køkken et retro fornemmelse.

•Repaint mørke vægge med lette, lyse farver til at give rummet en åben føler. Eller gøre din lille køkken føle hyggelige ved at male væggene med rige, indbydende farver. Arrangere gulv fliser og backsplashes med diagonale linjer, som disse skaber en rummelig fornemmelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com