Hvordan man åbner en Maytag Atlantis tørretumbler

July 6

Hvordan man åbner en Maytag Atlantis tørretumbler

Maytag fremstiller både Atlantis og Neptun tørretumbler. Den eneste forskel mellem disse to tørretumblere er kontrol-konsollen. Den bedste måde at servicere din tørretumbler er at åbne cab-Maytag Atlantis. Kabinettet på Atlantis er en individuel skråning design. For at helt åbne kabinettet, skal du fjerne control console, frontpanel og toppen af tørretumbleren. Tag ikke på siderne og bagenden af Atlantis fra hinanden.

Instruktioner

•Tag Maytag Atlantis netledningen fra tørretumbler stikkontakten i væggen.

•Tag skruer på den bageste øverste kant af kontrolelementet konsol med en Phillips-head skruetrækker. Læg et håndklæde på tværs af toppen af tørretumbleren. Få fat i toppen af kontrol-konsol og rul konsollen frem, placere konsollen ansigt ned på håndklædet.

•Sæt lille afdækningstape stykker på hver af ledningerne tilslutning til de forskellige komponenter inde i kontrol-konsollen. Skrive hver ledning placering på masking tape med en blyant. Trække hver ledning fra dens komponent med fingrene. Angive kontrol-konsollen ud af din måde.

•Åbn tørretumbler døren og finde fire fastholde skruer på indvendigt kant af døren åbning. Fjern skruerne med en Phillips-head skruetrækker. Luk tørretumbler, og tag fat i siderne af frontpanelet med dine hænder. Trække frontpanelet mod du frigøre side klip. Anbring den forreste panel forsamling ud af din måde.

•Locate de to skruer, der sikker øverst dække og holde beslagene til den forreste ligklæde. Fjern skruerne med en 5/16-inch topnøgle. Fjern hold ned parentes fra siden af tørretumbler kabinettet. Vippe forsiden i toppanelet mod bagsiden af tørretumbleren. Toppanelet vil hvile på hængsler i denne position.

•Find de skruer, der sikker forreste ligklæde at Maytag Atlantis sidepaneler. Det forreste Ligklædet er den supplerende mekanisme for forsiden af tørretumbler tromlen. Fjern skruerne med en Phillips-head skruetrækker, og træk Ligklædet fra tørretumbleren. Tørretumbleren er nu helt åben, og du kan få adgang til alle mekanismerne, der arbejder.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde strøm fra apparater inden du forsøger reparationer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com