Hvordan man åbner en Maytag tøj tørretumbler for vedligeholdelse

July 10

Når tid kommer til at teste eller udskiftning af dele på din Maytag tørretumbler, er det nødvendigt at kunne få adgang til dem. Du kan åbne en Maytag tørretumbler for vedligeholdelse med lidt besvær. Hvis du har brug at teste elektriske styringer, kan du blot åbne op konsollen kontrol at nå et vilkårligt antal kontrolelementer. Hvis dele inde i tørretumbleren har brug for opmærksomhed, top og front paneler trække væk for at give dig fuld adgang til alle de mekaniske dele i tørretumbleren.

Instruktioner

•Tag Maytag tøj tørretumbler netledningen fra stikkontakten i tørretumbler. Det er en god idé at flytte Maytag tørretumbler fra bagvæggen. Dette vil give tilstrækkelig plads til det øverste panel til at hvile i positionen service uden at beskadige væggen.

•Locate tre skruer på kontrol-konsollen. Fjern skruerne med en Phillips-head skruetrækker. Trække kontrol konsollen frem for at få adgang til ledninger forbundet til de forskellige komponenter. Placer et stykke malertape på hver ledning, og mærke tape med placeringen af hver ledning med en blyant.

•Tag ledninger fra de forskellige komponenter inde i kontrol-konsollen. For at frakoble ledningerne blokke, tryk i på det låsning tabs og trække til at fjerne dem fra komponenter. Brug nålen næse tænger til at fange ledninger på den metal føre til at trække dem ud af terminalen slutter på enkelt terminal ledninger. Angive kontrol-konsollen ud af vejen.

•Unhook det øverste panel fra frontpanelet ved at indsætte en spartel mellem to paneler 3 inches fra hjørnet. Tryk på bladet af spartel i frigøre fastholde klippet mens du løfter på hjørnet af den øverste panel. Oprejse toppanelet og tilbage for at tillade det øverste panel til at hvile på de to tilbage hængsler.

•Tryk på fanerne for plastik låse på døren skifte ledninger med fingrene. Dørkontakt og sele er på indersiden lige afkrog i tørretumbleren. Træk selen ud for at fratage dørkontakt seletøjet.

•Anvend en Phillips-head skruetrækker til at fjerne de fastholde skruer, der sikker frontpanelet. Skruerne er på de øverste forreste hjørner mellem frontpanelet og sidepanelerne. Pull frontpanelet ud lidt og løft panelet for at løsne panelet fra bunden af tørretumbleren. Indstille frontpanelet ud af din måde. Alle dele i tørretumbleren og tørretumbler konsollen er nu tilgængelige.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde strøm fra apparater inden du forsøger nogen reparationer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com