Hvordan man åbner en Winterized Inground Pool

April 15

Hvordan man åbner en Winterized Inground Pool

Før du åbner en winterized i-jorden pool, skal du få forsiden klar til at fjerne. Når låget er fjernet og lægge væk, skal du få vandet klar til svømning. Bassinvandet vil blive beskidt og eventuelt grøn med alger. Processen med at rense vandet bør gjort korrekt, så du ikke spilder kemikalier forsøger at få den rette balance.

Instruktioner

Fjern dækslet til

•Tag resterne fra dækslet med en pool net. Du kan have blade eller grene på forsiden, som du ikke ønsker at komme ind i bassinvandet.

•Tag stillestående vand på forsiden ved hjælp af en dykpumpe. Hvis din dækning er en tarp-stil dækning, vil du have dybe lommer af vand for at fjerne på grund af de indre rør placeret under dække. Placere pumpen på pool dække hvor du har den dybeste vand og gøre det muligt at pumpe vandet ud. Efterlad ikke pumpen automatiseret fordi det ikke vil tage lang tid.

•Tag omslaget og rengør det med en renere. Lad det tørre før folde det og sætte det væk.

Forberede poolen

•Uncover pool pumpe og krog op eller vedhæfte nogen slanger eller stik at du fjernet for vinteren. Fjerne stikkene fra dyserne i poolen og placere hulske kurv tilbage i skummer.

•Fjern alle vragrester fra pool vand ved hjælp af en pool net. Bruge en flise og vinyl cleaner til at rengøre pool vægge og trin. Vedhæfte noget swimmingpoolen trin. Tilsæt vand til pool at bringe vandstanden op til hvor det hører hjemme.

•Test den kemiske balance i poolen med en kommerciel testkit. Bruge chok for at højne klor. Tænde pool pumpe og køre i fire timer. Sørg for at tjekke pumpe, filtre og dræn for at sikre alt fungerer korrekt. Teste vandet efter 24 timer og justere pH, alkalinitet og calcium hårdhed med de relevante kemikalier. Du vil bruge pH reduktionsgear (eller saltsyre), pH increaser (eller soda ash), algaecide, alkalinitet increaser, calcium hårdhed increaser eller calcium hårdhed reduktionsgear afhængigt af hvad testkit læser.

•Vacuum pool på andendagen, ved hjælp af et vakuum hovedet, vakuum slange, skimmer plade og udvidelse pole. Tilføje en flydende chlorinator med klortabletter i det til poolen. Tillad dette at flyde frit.

•Retest den kemiske balance efter pool som blevet støvsuget og pumpen har kørt i to dage. Justere kemikalier efter behov. PH-niveau bør være mellem 7,2 og 7.6, klor bør være mellem 1.0 til 3.0 dele per million (ppm), total alkalitet bør være 80 til 120 ppm og kalkindholdet bør være 200 til 500 ppm.

Tips & advarsler

  • Følg retningslinjerne for anbefalede mængder af pool kemikalier til den størrelse pool, som du har.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com