Hvordan man ændrer batteri i en Cub Cadet 1042

December 19

Din Cub Cadet bruger en 12-volt plæneklipper batteri, meget gerne batteriet bilen bruger kun mindre i størrelse. Ligesom en bilbatteri, kan en plæneklipper batteri mislykkes med alder, negative temperaturer og forlader lys på din plæneklipper. Når du ændrer din Cub Cadet 1042 plæneklipper batteri, bekræfte den fysiske størrelse passer din plæneklipper før du forsøger at installere den.

Instruktioner

•Tryk på Cub Cadet bremse pedal ned med din mund og tryk ned på parkering løftestang til at sætte parkeringsbremsen. Hold håndtaget på plads, mens du fjerner foden fra bremsepedalen.

•Fjern den sorte batterikabel ved at løsne den bolt holder det til Cub Cadet batteri terminalen ved hjælp af en skruenøgle. Løsn bolten på det røde kabel og fjern det fra batteriet terminal.

•Dispose af brugte Cub Cadet batteriet på en Autodele butik, eller kontakt din by eller kommune for en godkendt bortskaffelse placering.

•Installer udskiftningsbatteri i din Cub Cadet. Fastgør den røde batterikabel til positive batteri terminal først, og derefter vedhæfte det sorte kabel til den negative terminal batteri. Sørg for at boltene er stram og forbindelser til terminalerne, der er sikker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com