Hvordan man anvender hårdttræ gulvbelægning omkring dør beklædninger

November 29

Hvordan man anvender hårdttræ gulvbelægning omkring dør beklædninger

Installere hårdttræ gulvbelægning omkring en dør mod kan være svært. Mange boligejere finde at installere et trægulv er opnåelige. Dog kan disse samme boligejere kamp for at skære gulvbelægning til at passe omkring deres dør beklædninger. Lære at skære døren jamb og casing vil hjælpe boligejere opnå et professionelt udseende, når de installerer deres trægulve.

Instruktioner

•Sæt et stykke skrot gulve mod kanten af døren vender. Flip skrot af gulvbelægning hovedet, så du ikke ridse finish på gulvet.

•Undercut dør beklædninger og jamb. Brug skrot stykke af gulvbelægning som en skabelon til at estimere hvor højt for at skære dør beklædninger. Brug en flush-cut svalehale sav til at skære belægninger til størrelse over skrot gulvbelægning.

•Tag cut dæklagene fra bunden af døren. En skruetrækker eller mejsel bør hjælpe dig nemt fjerne stykket. Vakuum i bunden af døren hvor cut dæklagene blev fjernet.

•Klippe en ru udskæring af døren jamb på den træ planke, der vil blive installeret. Udskæring behøver ikke at være perfekt, som det vil være skjult under døren dæklagene én gang installeret. Brug et puslespil til at skære udskæring fra den træ planke.

•Installer opskåret træ planke af skubbe det på plads under døren vender og sømning på plads ligesom resten af trægulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com