Hvordan man arbejder med akryl plastslanger

February 21

Akryl er primært kendt som et ark plast men kommer i mange former, herunder rør. Acryl-rør kan bruges til en række projekter, herunder vaser, akvarier og små borde. Akryl slanger fremstilles på to måder, enten ekstruderet eller celle stemmer. Ekstruderet slangesættet er billigere, men ikke så klar som celle støbt slanger. Celle støbte rør er helt klart men koster dobbelt så meget som deres ekstruderet modstykker. Standard tube diametre strækker sig fra 1/4 af en tomme til 36 inches i diameter. Standard længde er 72 inches.

Instruktioner

Arbejder med akryl tube

•Forbered dit arbejdsområde. Akryl tube ruller på grund af dens krumme overflade. En tabel flush mod en væg giver et hjørne for at holde slanger mod, mens du arbejder på det. Røret kan også være fastspændt til tabellen. Samle klemmer og akryl tube og afgøre, hvilken måde slangen vil være sikret.

•Clamp slangen ned til dit arbejdsbord. Når du bruger klemmer, Læg ikke for meget pres på slangen, eller det vil knæk. Når slangen er sikkert kan du starte dit arbejde. For huller op til en halv tomme i diameter brug et borehoved, designet til plast. Til udskæringer større end halvdelen af en tomme i diameter, bruge en høj hastighed roterende fræser.

•Drill eller skære rør til at foretage nødvendige ændringer. Efter at have arbejdet på røret, rydde op i de afskårne kanter. Klip kanterne af røret vil være rå. Sand dem ned med 220 sandkorn sandpapir. Tør røret ned med en 100 procent bomuld rag når færdig med at fjerne eventuelle rester, der er tilovers fra boring eller opskæring.

•Glue dele til rør med en medium viskositet lim. Hvis limning akryl til akryl, bruge en akryl solvent cement. For at cementere en base eller top til røret, tage en fedt blyant og spore tube's position på anden stykket af akryl. Anvende en tynd perle af akryl cement i den tegnede linje. Omhyggeligt placere røret på toppen af perle af cement og lad tørre. Brug den samme teknik til fastgørelse stykker til siden af røret. Når du vedhæfter ikke-acryl materialer til rør brug en lim normeret til begge.

•Fjern alle overflader ridser eller pletter. Polske alle kanter til en glans ved hjælp af scratch remover, og du er færdig.

Tips & advarsler

  • For mindre diameter slanger kan du bore huller uden risiko for sprængning. Hvis røret er større end 5 inches i diameter, placere en bandage, fremstillet i træ inde i røret for at undgå nedbøjning. Standard længde er 72 inches. Længere stykker er sværere at finde og med meget højere omkostninger. Planlæg dit projekt med dette i tankerne.
  • Akryl slanger er ekstremt svært at skære ned i længden. Dette er en farlig procedure at gennemføre ved hjælp af en bordrundsav. Derfor, hvis projektet kræver en halv tube, købe det hos en forhandler i stedet gøre det selv. Altid bære beskyttelsesbriller når arbejdet med elværktøj.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com