Hvordan man arbejder med Cement Board

December 4

Cement board eller backer board, går mellem drywall eller træ subflooring og en tile installation. Det giver en fugt barriere for flisen. Backer bestyrelsen er også mug og meldug resistente, hvilket gør det et godt produkt for værelser med et fugtigt miljø, såsom badeværelser. Du behøver ikke specialiserede værktøjer eller uddannelse til at arbejde med cement board. Det er meget lettere for en gør det selv at installere backer bestyrelsen end for at lægge mudder og tremme, hvilket er de traditionelle basismaterialer til flise anlæg.

Instruktioner

•Anvend en tømrer niveau at kontrollere, at den overflade, hvor du vil installere cement board er niveau. Hvis ikke, gælde en nivellering sammensatte at lave steder på undergulvet eller væg med en spartel. Give stof til tørre. Bruge en hånd sander til at fjerne enhver høje punkter. Brug en skruetrækker til at angive nogen skruer under niveauet for undergulv eller væg. Hvis der er negle, skal du bruge et søm sæt til at sætte dem under overfladen.

•Measure gulv eller væg, hvor du installerer cement board. Skære backer bestyrelsen brikkerne til at passe, at tillade en 1/8-inch hul mellem stykker og 1/4 tomme langs omkredsen af projektet. Læg en lineal på toppen af bestyrelsens backer og score det med en skarp hobbykniv. Gøre flere gennemløb over samme linje med kniven. Fastgør backer bestyrelsen i to stykker.

•Mix thinset mørtel ifølge pakke retninger eller Vælg færdigblandede thinset. Spredt thinset på undergulvet eller væg ved hjælp af en 1/4-inch indskåret murske. Indstille backer bestyrelsen i thinset. Brug 1 1/4-inch cement board skruer fordelt 4 inches fra hinanden vedhæfte backer board undergulvet eller væggen så godt. Sikre skruehoveder plan eller under overfladen af cement board.

•Sæt glasfiber mesh tape over alle sømme, men ikke kant huller, med den klistrede side ned. Hold båndet på plads med en tynd belægning af thinset mørtel anvendes med en spartel. Når thinset tørrer, fortsætte med at fastsætte fliserne på gulv eller vægge.

Tips & advarsler

  • Skære cement board med en rundsav eller stiksav, hvis du foretrækker. Denne metode opretter en masse støv, så skære udendørs hvis det er muligt. Hvis du skærer cement board indendørs med en el-værktøj, åbne vinduer og bære en støvmaske.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com