Hvordan man arbejder med glasblokke

February 22

Hvordan man arbejder med glasblokke

Selvom glas murværk blev opfundet i begyndelsen af 1890 ' erne, er glasblokke blevet brugt i amerikanske dekorative væg og vindue behandlinger siden 1920 ' erne, efter "Arkitektur af glasblokke." Blokken er fastsat ved hjælp af en murske af murværk og specielt formuleret mørtel. Glasblokke afviger fra ler og konkrete mursten, glas kan ikke bære en tung belastning, og dermed ikke kan bruges til at lave et fundament væg. Derudover kræver glasblokke ekstra forstærkning til at holde dem stabiliseret.

Instruktioner

•Lay ned glas block mørtel ved hjælp af et murværk murske---en diamant formet spatel-lignende værktøj, der kan gøre distribuere mørtel lettere. Der bør være en glat lag af mørtel, ca ½ tomme tyk på overfladen som mursten vil forsynes.

• Start først kursus eller rækken ved at placere en L-formet spacer mod væggen, så at L passer ind i 90-graders vinkel mellem væggen og basen. Derefter smør de første mursten med mørtel, der helt dækker siden af mursten, der vil røre væggen. Placer mursten ved siden af spacer, og sørg for, at mørtel siden vender spacer. Plumb mørtel, hvilket betyder, at trykke på to eller tre gange i mørtel med en murske stump håndtag, og sørg for, at mursten er sikker i mørtel. Skrabe væk eventuelle overskydende mørtel langs siderne af væggen og læg en plan oven på blokken for at sikre, at det stående oprejst.

•Sæt en T-formet spacer i mørtel, ved siden af den første mursten, og smør den anden mursten på den side, der vil være støder op til først. Placer det ved siden af spacer, før VVS det i mørtel. Kontroller, at det er jævnet med jorden før du fortsætter videre til den næste klods. Fortsætte med at fastsætte den første række. Når der ankommer til de endelige mursten, placere en L-formet spacer mod væggen, smør begge sider og sikkert det på plads.

•Slather på en anden ½ tomme mørtel oven på det første kursus. Tryk på to L-formet spacere til mørtel, på hver side af væggen, og T-formede afstandsstykker mellem hvert mursten. Antallet af T-formede afstandsstykker kræves vil afhænge af mængden af mursten i kurset. Placer en forstærkning stige på toppen af mørtel, som er en metaltråd, der vil hjælpe med at stabilisere rækken af mursten. Stigen skulle falde vandret på tværs af mursten, og være sikret i mørtel. Starte det andet kursus den samme som først, ved at smøre de første mursten og lægge det ud for spacer. Brug afstandsstykkerne som en guide, fortsat smør og tryk på blokke på plads. Bagefter, brug en plan for at sikre, at blokkene er lige.

•Fortsæt om fastsættelse af hver række eller kursus til væggen er færdig. Den sidste række vil kræve de samme teknikker, der anvendes i tidligere rækker, bortset fra top og side af blokken vil blive smurt og hver mursten vil lettes på plads. Tørre væk overskydende mørtel med en fugtig svamp og tillade mørtel hærde i op til 48 timer.

Tips & advarsler

  • Glas mursten ikke kan skæres, således købe den rigtige størrelse af mursten til dit projekt er afgørende. En god måde finde ud af hvilken størrelse mursten er nødvendigt er at måle længden og bredden af åbningen og dividere det med antallet af mursten, der skal bruges. Tillad ½ tomme pr. mursten til at rumme mørtlen.
  • Teste mursten ved at lægge dem i rummet uden mørtel, for at sikre de passer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com