Hvordan man arbejder med konkrete murværk

April 24

Hvordan man arbejder med konkrete murværk

Betonblokke blev hurtigt en standard byggemateriale, efter den første, der blev støbt i 1882, ifølge foreningen Portland Cement. Betonblokke, kendt mere formelt som konkrete murværk, konkretisere let at arbejde med, fordi blanding og indstilling der allerede er gjort. For projekter, som kræver særlig stærk, farvet eller vand frastødende beton, garantere færdigstøbte blokke beton kvalitet. Men betonblok strukturer stadig skal bygges korrekt. Bygge en simpel 2-foot-tall gærdet, der fordobler som gæst siddepladser for at dygtiggøre sig grundlæggende murværk.

Instruktioner

•Measure bredden og længden af væggen. Placer en beton murværk enhed i hver ende af væggen. Drive i stakes på begge sider af hver ende blok--mindst 1 tommer ud--til at markere instituttets bredde. String mason's linje mellem begge stakes på hver side til at guide din grave.

•Dig ned sidste muld til mineralrige undergrund, undertiden en blanding af sand og ler. Hvis muldjord er tynde, Sørg for renden er mindst 6 inches dyb. Måle grøft dybde lejlighedsvis for at sikre grundlaget endnu.

•Fyld skyttegrav jævnt med road base i 3-tomme lag. Tamp hvert lag. Holde tilføje road base indtil med en betonblok placeres inde, bare mindre end halv sin højde strækker sig fra toppen af renden. Tilføj 1 tomme af sten støv til fast sat blokke.

•Mix mørtel ifølge instruktionerne produkt. Placer tør mørtel i trillebør og tilføje minimal vand. Sammenhæng bør være som pisket fløde--ikke soupy men også ikke alt for stiv og tør.

•Sæt nogle mørtel på mørtel board. Tilføje omkring tre ottendedele tomme af mørtel til den ene ende af den første konkrete murværk enhed ved hjælp af en murske. Placer denne blok i den ene ende af væggen, i midten af renden, med den mortared side vender længde af renden. Sørg for det er niveau i alle retninger. Med en kølle, trykke det på plads.

•Applicer mørtel til den ene ende af næste beton murværk enhed og butt det op mod den første, kontrol for niveau og trykke det på plads. Du væg leddene skal være tre ottendedele tommer tyk i alle retninger, selvom du kan gøre leddene tykkere at gøre blokerer linje op korrekt. Fortsæt på denne måde at placere det første kursus af betonblokke.

•Lay mørtel på tværs af toppen af den første række. Som foreslået af Arizona murværk Guild, først scoop en lille mængde af mørtel. Placer de murske på blok overflade og derefter rotere murske 180 grader--bevæge hånden tilbageskridt i retningen du lægge mørtel for at frigive og Placer morter.

•Sæt næste og følgende rækker på samme måde som først, men forskyde rækkerne, så hver ny beton murværk enhed strækker sig over to nedenfor det--der dækker halvdelen af en blok, og halvdelen af den tilstødende blok. Tryk ned på blokke fast til at skabe en god obligation.

•Kontrollér halv-blokke for korte række ender af tykt scoring en blok med mason's mejsel. Split blok langs scoren med mejslen. Glat split kanter med mursten hammerens klo ende.

•Finish haven grænsen væg ved at anvende mørtel på den øverste række og derefter placere loftssten. Tjekke dem for at sikre de er niveau. Tillad mørtel tørre helt inden fuldstændig fyldning og stampning skyttegrav.

Tips & advarsler

  • Bruge murske for at afskære enhver våd mørtel klemt ud fra leddene samtidig med at placere nye blokke. Gemte mørtel kan returneres til mørtel board for genbrug, men kassere det, hvis det falder i snavs. Undgå udtværing væggen.
  • Når mørtel tørrer, bruge murske for at bladre off overskydende. Smitte af tørrede mørtel pletter på væggens ansigt med et groft stykke af betonblokke.
  • Mørtel blandes indeholder cement, som kan beskadige øjne, hud og lunge væv indånding af støv. Bære beskyttelsesbriller, handsker og en maske.
  • Projekter mere kompliceret end en lav lige væg--som en fuld hegnet--er langt mere kompleks, om den grundlæggende betonblok arbejde er den samme. Du skal måle hele hegnet linje, ramme og hæld en beton fod og netop sæt corner blokke. Derefter lægge du konkrete murværk mellem hjørnerne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com