Hvordan man bedst til at skjule en ujævn Backsplash område

September 25

Hvordan man bedst til at skjule en ujævn Backsplash område

Den bedste måde at løse en ujævn backsplash er at rive det og redo det helt. Dog er remodellering ikke altid en mulighed for folk uden tid eller budget til sådan et projekt. I stedet, skjule det på en måde, der afspejler resten af udsmykning ordningen i køkkenet.

Male det

Male backsplash en farve, der passer til dit design personlighed. Indstillinger omfatter en lys farve, der gør dit køkken pop eller tavle maling hvor du kan skrive opskrifter og andre noter. Det kan altid være malet på et senere tidspunkt. Hvis din backsplash flise, rense det grundigt, og køb den rigtige maling er vigtigt at få et tilfredsstillende resultat. Indstillinger omfatter maleri hele ting i en dækkende farve til at skjule de ujævne linjer eller bruge stencils til at oprette et vægmaleri hvor linjerne kan være skjult i billedet.

Dække det helt

Muligheder for at dække op en grim backsplash omfatter installation af et ark af rustfrit stål, et stykke krydsfiner eller et stort spejl foran den. Alle af dem kan fjernes på et senere tidspunkt, hvis du ønsker at remodel dit køkken. Andre idéer omfatter brug af en magnetisk metal stykke eller pegboard som at hænge køkkenredskaber og tilbehør til at frigøre bordplads. Personliggøre nogen af disse ideer med lidt maling til at tilføje kanter eller brugerdefinerede vægmaleri design.

Dække det delvist

Bruge væg decals til at dække de mere ujævne områder i din backsplash. Decals komme i indstillinger for flad vægge samt fliser. For eksempel oprette en collage design af køkken scener, frugtkurve eller et motiv af vin og vindruer. En anden mulighed er at placere gamle postkort, tegninger, opskrift cards eller fotografier bag et ark plexiglas langs bunden af din backsplash, for at gøre dine øjne der i stedet for ujævnheder i området.

Skjule det bag tilbehør

Hænge hylder på din backsplash hus dunke, krydderi krukker og glas pasta beholdere inden for rækkevidde. Andre idéer omfatter markedsføring større lille køkkenapparater, som blendere og kaffekander, counter foran de mest ujævne steder i backsplash. For dem af jer der kan lide at holde disse apparater bag lukkede døre, er en anden mulighed at ramme vintage reklamer byder på madlavning og andre køkken scener og vise dem på disken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com