Hvordan man behandler en brand ødelagt pæretræ

September 20

Hvordan man behandler en brand ødelagt pæretræ

Selvom pæretræer tilbyde saftige, spiselig frugt og prangende blomster til de hjem landskab, bliver træet meget mindre tiltalende med udbrud af brand blight sygdom. En bakteriel sygdom, mål pærer samt andre frugttræer som paradisæbler og æbler, brand blight er en ødelæggende problem, der fører til delvis træ ødelæggelse og kan resultere i plante død. Ved at vælge mindre modtagelige sorter eller regelmæssigt undersøge eksisterende træer, kan du holde infektioner til et minimum for fortsatte nydelse af pærer i din have.

Instruktioner

•Tilvejebringelse konsekvent pleje til pæretræer som sunde planter har en større evne til at undgå og overvinde sygdom problemer end forsømte planter. Plante pæretræer i områder, der giver fuld soleksponering for bedste vækst og frugt udvikling.

•Grow pære træer i enhver type af fugtig jord, forudsat at det er fremragende dræning som pærer foretrækker sandede jordtyper, men vil vokse med succes i tungere jord. Opretholde en jordens pH-værdi på 6,0 til 6,5 når det er muligt, selvom en pH på 5,0 til 7,5 er acceptabel. Kontakt din lokale county Udvidelsesagenten bede om jord test. Følge op med en test og gøre din jord til at justere pH-niveauer og andre bekymringer, som kan skade udviklingen af din pæretræer foreslåede ændringer.

•Kontroller en brand blight infektion før du flytter videre med behandling. Undersøge dit træ i løbet af foråret. Søgning for en tynd, lys brunt udflåd fra grene eller områder af døende væv på pære træstammer som en første symptom. Look for blomster dreje brun uden at falde fra træ og blade og skud, der bliver sorte og buede i slutningen.

•Prune og ødelægge syge plantedele til at mindske sværhedsgraden af infektionen og holde det breder sig til andre planter. Skære bag syge cankers minimum 8 inches. Desinficere sakse mellem hvert snit med sprit til at undgå smitteoverførsel til andre dele af planten og andre planter.

•Betjen brand blight på pæretræer ved at anvende den kemiske fungicid Bordeaux blanding i en koncentration på 0,5 procent. Anvendelse af fungicid blomster åbne, tyder på University of California integreret skadedyrsbekæmpelse Management Program.

Tips & advarsler

  • Vælge resistente pæretræer over modtagelige pæretræer for en nedsat chance for brand blight infektion. Vælge sorter som Garber, Lincoln, Dutchess og Bradford.
  • Undgå kunstvanding pæretræer mens i flor, da dette tilskynder til udvikling af brand blight sygdom.
  • Altid bære havearbejde handsker og beskyttelsesbriller til at forhindre skade, når der håndteres skarpe værktøjer og kemikalier.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com