Hvordan man behandler en græsplæne i vinteren for Crabgrass

September 13

Hvordan man behandler en græsplæne i vinteren for Crabgrass

Selv om nogle landmænd vokser faktisk crabgrass som foder afgrøde, betragter de fleste crabgrass at være en invasiv græsplæne ukrudt. Crabgrass frø spredes i en græsplæne gennem vinden handling. Når crabgrass frø jord i en græsplæne, kan de være til stede i årevis. Administration af crabgrass tager konsekvent administration af god kulturel praksis årligt. Hvis du slap i deres forsøg på at bekæmpe crabgrass, kan frø hoveder so nye frø i din plæne. Du kan kæmpe crabgrass i din græsplæne, som tidligt i sæsonen som slutningen af vinteren før crabgrass frø kan spire.

Instruktioner

•Time din første anvendelse af pre emergent herbicid til slutningen af februar forud for det punkt, at de første crabgrass frø begynder at spire.

•Vælg en økologisk pre emergent herbicid kæmpe crabgrass. Ifølge University of Minnesota laves en god pre emergent herbicid majsglutenmel. Majsglutenmel er ofte sælges i feed butikker som et biprodukt af majs-fræseprocessen. Det er føjet til foder for at øge proteinindholdet i foderet. Produktet er tilgængeligt som et pulver eller i pellet skema. Corn gluten pellets er lettere at anvende på en græsplæne og arbejde lige så godt som pulver.

•Applicer corn gluten pellets med en sats på 20 lbs. pr 1,000 fødder af jord. Skovl produkt på græsplænen, og sprede det med en rake over din jord.

•Kapacitet din græsplæne med en haveslange og en slange ende sprinkler opløse pellets og aktivere majsglutenmel.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com