Hvordan man behandler en Marine Toilet

July 31

En marine toilet - ofte omtales som "hovedet", på grund af det at være placeret på forreste del af båden--kræver lidt opmærksomhed. Der er dog flere behandlinger, der anvendes sporadisk, vil sikre din marine toilet holder kørende. Den sidste ting du ønsker når ud i din sejlbåd, er jo en blokeret eller utæt toilet. Den bedste behandling udstyr er meget sandsynligt væsker du allerede i bådens køkkenskabe.

Instruktioner

•Rengør linjer hver par måneder. Dette er, at calcium indskud ikke opbygge og forårsage en blokering. Hæld en hel pint af eddike ned i toilettet og derefter skylle hver 4 eller 5 minutter til at flytte det gennem rørene langsomt. Fem flushes bør være tilstrækkeligt at flytte eddike gennem hele systemet.

•Pour nogle vegetabilsk olie ned på toilettet når du har skyllet det med eddike. Skyl olie gennem på samme måde. Dette hjælper med at smøre pumpe væg og holder indre gummi og læder dele smidig.

•Kontrollér udledning slange hvis der er en mærkbar lugt kommer fra din marine toilet. Gnid udledning slange med en ren klud og snuse kluden. Hvis tøjet lugter, erstatte decharge rør med en ordentlig sanitet slange.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com