Hvordan man behandler et bistik med en kobber Penny

May 28

Hvordan man behandler et bistik med en kobber Penny

Et bistik kan være meget ubehageligt, og kan også sætte en ubehagelig stopper for en fantastisk tid brugt udendørs. Der er mange måder at behandle et bistik, herunder oral antihistaminer og topiske cremer, (som din læge kan foreslå eller ordinere). Mennesker har også brugt en bred vifte af traditionel folkemusik retsmidler (fugtig indsætter tobak, salt, bagepulver eller kød tenderizer; tandpasta, ler, hvidløg, løg, aspirin og endda urin) til at behandle et bistik - men har du hørt at bruge en enkel kobber penny kan også være effektiv?

Instruktioner

•Decide hvis du er spil for at teste folkemusik retsmidler. Et bistik virkelig smarts, og du kan være mere interesseret i at bruge en mere moderne behandling. Sagt, hvis du er eventyrlysten - eller hvis du har været stukket og det eneste du har handy er en krone - kan du give det et skud!

Traditionelle vestlige folkemedicin kilder nævne anvendelsen af kobber mønter som en helbredende behandling for gigt og vorter. I asiatiske folkemedicin, har "opfandt" (praksis af gnide kobber mønter på huden), været almindeligt anvendt til behandling af hoste og forkølelse.

•Understand "videnskab" bag ideen. Medicinske undersøgelser har vist, at hudcremer indeholdende kobber peptid komplekser (blandinger af kobber og aminosyrer) har været en succes i at fremskynde heling af sår. Måske kunne kobberindholdet i en penny faktisk lindre ubehaget ved et bistik...

•Hold en krone i lommen på alle tidspunkter. (Selv i hårde tider, det er ikke svært at gøre!) Hvis du ikke har tape, bliver du nødt til at holde penny på plads.

•Tape penny over bee sting og lade det der for femten minutter. Hvis den rødme, hævelse og smerte af din bistik aftager inden for en time, eller af den følgende dag; Overvej det held - fra en heldig penny, selvfølgelig!

Se afsnittet Tips nedenfor for at få yderligere tip til brug af en kobber penny for at behandle et bistik.

Tips & advarsler

  • Prøv at bruge en gammel penny fordi kobberindholdet vil være højere. Før 1982, var øre sammensat af 95% kobber og 5% zink. Dagens øre er kobber-forkromet zink, og består af 97,5% zink og kun 2,5% kobber.
  • Overvej rengøring penny før du tape det til din bistik - penge kan være beskidt!
  • Hvis du er uheldig modtageren af et bistik og er allergisk, med alle midler, glemme penny og Følg din sædvanlige procedure!
  • Ingen større kliniske undersøgelser er blevet gennemført at kontrollere denne behandling effektivitet, så prøv dette og andre folkemusik retsmidler på egen risiko.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com