Hvordan man behandler sygdomme på Gardenia blade

February 1

Hvordan man behandler sygdomme på Gardenia blade

Gardenias er robust lille have buske, der har skinnende grønne blade og stærkt duftende blomster. Planterne dyrkes mest almindeligt i varmere klimaer, da de har lidt koldt tolerance og kræsne krav. Gardenias er ofte bytte for flere sygdomme, blandt dem root rot og blad problemer. Gardenia bladene ofte bliver gule på grund af jernmangel i jord, dårlig pleje praksis, eller fordi pH i jorden er for basisk. Når disse betingelser er blevet korrigeret, kan vedvarende blad problemer være forårsaget af sygdomme som sodede skimmel og meldug. Disse er svampe problemer, som er udbredt i gardenia dyrkning. Bakteriel leaf spot er også fælles og producerer brune pletter med gule glorier. Kontrol af nogen af disse er afgørende for sundheden for anlægget.

Instruktioner

•Spray en insekticid sæbe på blade og stængler at forhindre sodede skimmel ved at kontrollere de skadedyr, der forårsager det. Bladlus, skala og whiteflies udskiller honningdug, som tiltrækker sodede skimmel. Spray ved det første tegn på skadedyr og derefter hver to eller tre dage indtil problemet er væk.

•Spray fra bladene til at fjerne skadedyr naturligt. Soft-karrosseri insekter er nemt skylles væk. Placer planten, hvor det kan tørre hurtigt for at holde det fra at få andre svampesygdomme skyldes fugt sidder på bladene.

•Kapacitet fra bunden for at forhindre dannelsen af meldug. Dette sker når temperaturerne er varm, men bladene forbliver våde. Vand om morgenen, så planten kan tørre hurtigt.

•Brug et svampedræbende spray ved det første tegn på vand pletter på bladene. Disse er sorte eller mørkebrune læsioner på løvet omgivet af en glorie og angive en svampesygdom. Spray løv hver uge, så længe tilstanden fortsætter og Fjern inficerede blade til at forhindre spredning af sygdommen.

•Klippe fra inficerede blade og stængler, som har cankers eller steder hvor plantevæv er ædt op. Dette er en meget smitsom sygdom, og hver gang du bruger grensakse eller andre redskaber, du skal tørre dem rene med en vatpind dyppet i alkohol.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com