Hvordan man beregne de samlede kvadratfod af et værelse skal males

April 2

Hvordan man beregne de samlede kvadratfod af et værelse skal males

Udtrykket "firkant feet" eller "firkantede optagelser" refererer til arealet af et rum. Hvis du figuring kvadratfod af en rektangulær eller kvadratisk form som en mur, for eksempel, ville du følger den grundlæggende formel for bredde ganget med højden. Når du planlægger at male et værelse, skal du bestemme samlet kvadratfod, som du vil male, således at du kan beregne hvor meget maling skal du.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af den ene væg i rummet. Brug et målebånd og måle i inches. Længden er afstanden fra den ene ende af væggen til den anden, og bredden er afstanden fra gulvet til loftet.

•Multiply længde gange bredde på væggen. For eksempel, hvis væggen var 120 inches bred og 144 inches lang, vil du multiplicere 120 gange 144 for at få 17,280 kvadrat inches.

•Divide dit svar af 144 at få firkant feet. I dette eksempel vil du opdele 17,280 af 144 for at få 120 kvadratfod.

•Find områder af nogen steder på væggen, der ikke ville blive malet, for eksempel, et vindue. For eksempel, hvis du havde et vindue, der var 36 inches lang og 60 inches lang, vil du multiplicere 36 gange 60 for at få 2160 kvadrat inches. Dividere med 144 at få firkant feet. I dette eksempel vil du opdele 2,160 af 144 for at få 15 firkant feet.

•Subtract de firkantede optagelser af umalede området fra det samlede areal af væggen for at finde, hvor mange kvadratfod du vil male på denne mur. I dette eksempel vil du trække 15 fra 120 til få 105 kvadratfod.

•Gentag denne proces til måling og beregning af kvadratfod for den anden vægge, du vil male. Tilføje kvadratfod af malede område på hver væg til at få det samlede areal til rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com