Hvordan man beregne for Cement

December 4

Beregn cement kræves for en gør det selv projekt før du foretager en tur til butikken. Dette vil spare dig ekstra ture til butikken. Cement gør et meget holdbart materiale til job, da det modstår kemisk eksponering, virkninger og al slags vejr. Cement nødvendig for en opgave afhænger af mængden af plads til at være fyldt. Til gengæld afhænger volumen de fysiske dimensioner af rummet.

Instruktioner

•Measure længde, bredde og dybde i inches af plads til at være fyldt med cement. Som et eksempel, kan du oprette et fortov 200 tommer lang, 65 inches lang og 3 inches dyb.

•Convert dimensioner af arbejdet, plads til fod ved at dividere hver dimension af 12. Fortsætter eksemplet, har du en længde på 16,7 fod, en bredde på 5,4 fødder og en dybde på 0,25 fod.

•Multiply længde gange bredde gange dybde til at få mængden cement behov i kubikfod. Udfører dette trin udbytter 16,7 fødder gange 5.4 fødder gange 0,25 fod eller et volumen på 22,5 kubikfod.

•Convert volumen til gallon ved at multiplicere med 7.481, da en kubikfod indeholder 7.481 gallons. Fuldfører øvelsen fører til 22,5 kubikfod gange 7.481 gallon per kubikfod, eller 168.3 gallon af cement.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com