Hvordan man beregne for en korrekt ovn størrelse

February 10

En ovn er en anordning typisk til at opvarme hele dit hjem. Når du køber en ovn, vil du ønsker at finde en enhed, der har evnen til at opvarme et hjem i din størrelse. Dette indebærer at finde de firkantede optagelser af dit hus og sikre, at du køber en ovn, der har kapacitet til at opvarme mindst en struktur af denne størrelse.

Instruktioner

•Ansigt gennem dit hjem og finde de firkantede optagelser af alle de værelser, der vil blive opvarmet af din ovn. Ikke alle rum i ethvert hjem vil kræve varme – for eksempel dit loft opvarmes ikke. Ligeledes kan en ufærdig kælderen ikke opvarmes. Måle længden og bredden af hver opvarmet rum i dit hjem og Multiplicer de to tal sammen for at finde de firkantede optagelser af rum.

•Tilføj op alle de firkantede optagelser beregninger du har fundet til at bestemme den samlede firkantede optagelser af alle områder i dit hjem, der skal opvarmes.

•Decide hvis du bor i en varm eller en kold region. Kolde regioner ville være områder som nordvest, som ser snefald og kolde vejr for store dele af året. Varm regioner ville være områder som i syd, hvor der ikke forekommer disse vejrmønstre.

•Multiply din firkantede optagelser nummer af 25 Hvis du bor i et område, der er varmere i løbet af året. Multiplicer dine firkantede optagelser antallet af 35, hvis du bor i et område, der er koldere i løbet af året. Det nummer, du modtager vil være det mindste antal britiske termiske enheder (BTUs), der en ovn skal være i stand til output til effektivt varme dit hjem.

Tips & advarsler

  • For den mest præcise beregning af hvilke størrelse ovn bør du købe, leje en professionel entreprenør til at udføre noget, der hedder en "Manual J" beregning på dit hjem. Dette vil tage konto isolering niveauer, rude størrelser og mere information, at det er umuligt for en nybegynder at præcist finde uden det rette professionelle udstyr.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com