Hvordan man beregne for skæring spær

May 14

Hvordan man beregne for skæring spær

Præfabrikerede spær har erstattet spær i mange tag arbejdspladser. Spær kommer fra en fabrik og kombinere vinklet spær og bjælker på tværs af taget. Men spær kan give mere loftsrum rum og bygherrer stadig bruge dem i mange huse. Kombinowałem spær vinkler kræver matematiske færdigheder, en god, komplet spær tabel eller blot en framer square. Pladsen, også kaldet en tømrer eller tagdækkers square, vil fortælle dig alt hvad du behøver at vide for at skære nogen form for tag spær. Det kombinerer oplysninger fra århundreders Tømrere i en enkel form.

Instruktioner

•Indstil spær span, den samlede bredde af et tag; spær køre, afstanden hvert spær skal dække fra højdepunkt til eave; Tag længde, at finde antallet af spær skal du og taghældning, den vinkel, hvor det skråner fra peak til eave. Brug et målebånd til at få længden og span, hvis hus planen ikke levere dem, og opdele span af to at få flugt. Figur banen fra et hus plan eller design. Find banen på et eksisterende tag ved at lægge den framer pladsen på en tværbjælke, måle ud af 12 inches, så måle højden til spær.

•Brug banen til at beregne den første spær vinkel, kaldet en top eller skåret plumb. De fleste hus tagene vil være 5/12 eller 6/12, hvilket betyder en stigning på 5 eller 6 inches til hver fod. Sat punkt eller hælen af framer's square i bunden af en 2 x 4 tommer spær bord, med den tynde kant (tunge) til højre. Sætte 5-tommer-mærket på tungen og 12-tommer-mærket i bred udkanten af pladsen (blade) øverst på brættet. Det vil gøre en vinkel for enden af brættet langs tungen. Der er plumb cut, som vil passe mod en højderyg bestyrelsen at danne tag peak.

•Find linjen "længden af fælles spær" på bordet markeret på bladet på pladsen og kig op pitch nummer (5 til 5/12 tag). Der vil vise afstanden hvert spær skal dække per fod af run. For en 5/12 er det 13 eller 13 inches til hver fod af run. For en 12-fods køre, er det lig med 13 fødder eller 156 inches. Måle denne afstand ned spær fra plumb cut, derefter foranstaltning op 1 tommer fra at spotte og lave et mærke. Foranstaltning tilbage 3 1/2 inches og gøre en anden mark. Forbinde disse to mærker i en trekant, kaldes en fugl-mund, der passer over de top cap på væggen.

•Figure en ekstra længde til overhæng af tagrendeprofil og mark en klippe vinkel som plumb skåret, men omvendt. Beregne dette ligesom plumb nedskæring, men arbejder på bunden af bestyrelsens spær. Flytte tilbage til plumb cut, måle en anden 3/4 tommer ned og markere en cut linje i den samme vinkel. Dette vil rumme en 2-tommer ridge board, som faktisk er 1-1/2 inches tyk. Skære et mønster spær, teste det på taget for at sikre alle nedskæringerne er korrekt, så brug det til at skære alle andre spær. Bestem antallet af tag længden divideres med 24 for spær 24 inches fra hinanden, så fordoble dette tal for en spær på hver side.

Tips & advarsler

  • Disse er de instruktioner for fælles spær, anvendes i gavlen tagene og i dele af hofte tagene, som har pister på alle fire sider. Brug tabeller på pladsen indramning til at skære hip spær på lignende måde; disse bliver længere, fordi de løber diagonalt fra toppen til et hjørne.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com