Hvordan man beregne for VVS-armaturer

January 4

Prikken over i'et kan glemmes, når man bygger et nyt hjem eller under en omfattende remodeling projekt. Rigtige VVS-installationer kan gøre forskellen mellem en æstetisk tiltalende remodel og modsat. Før du kan beregne din pris for VVS-installationer, du har brug at vide, hvor meget nyt inventar koste. Og før du kan få disse oplysninger, skal du identificere de inventar, du gerne vil købe. Prøv at holde VVS armatur omkostninger inden for budgettet.

Instruktioner

•Shop lokale VVS leverer forhandlere så du får en god idé om hvad der er tilgængeligt øjeblikkeligt. Besøg mindst tre forhandlere vil give tiltrængt oplysninger, som de mærker, der er tilgængelige, de overflader, der er tilgængelige i disse mærker og de typografier, der er tilgængelige ved brand og finish.

•Spørg detailhandlere hvis de tilbyder en specialordre program til kunder i deres VVS-armatur linje. De forhandlere, der gør kan have en betydelig række muligheder for dig at se på i deres specialordre kataloger. Den negative side af specialordre VVS armaturer er, at de vil være dyrere at specialordre.

•Vælg stilarter og finish, som du kan lide baseret på oplysninger indsamlet i trin 1 og 2. VVS-installationer er normalt tilgængelige i stil grupper hvor bruserør, Toilet armatur og toilet hardware vil matche i stil og finish.

•IDENTIFY som inventar, skal du afslutte dit projekt. Hvert projekt er anderledes og vil fremlægge et andet sæt af behov. Spørg din VVS entreprenør som inventar bliver bedt om at afslutte projektet og gøre en note, så du ikke vil glemme mens shopping.

•Note priser på VVS-installationer, du vil, mens du er shopping---både på lager og særlige orden modeller, hvis nogen. Hvis de inventar, du gerne sælges separat, tilføje priser sammen for at beregne omkostningerne. Disse armaturer, der er tilgængelig som et sæt og der er prissat på samme måde har føjet sammen for dig og har brug for nogen yderligere beregninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com