Hvordan man beregne hvor mange betonblokke er behov for en Garage

February 19

Betonblokke er en billig og alsidig byggemateriale ideel til nytte bygninger som garager. Mest betonblokke er en kombination af cement og et aggregat af kul aske (hvilket er grunden til de kaldes også aske blokke). Mest konkrete blokke har huller kaldet kerner. Disse tjener til at gøre betonblokke lettere og mindre dyre. For en gør det selv projekt betyder det også, de er meget nemmere at håndtere.

Instruktioner

•Indstil højden og længden af hver væg af den foreslåede garage. Hvis du arbejder fra en række tegninger, vil du finde tal der. Ellers brug et målebånd til at finde længden på hver væg, ved hjælp af instituttet som en guide, efter det er blevet lagt. Da bygningen ikke eksisterer endnu, skal du beslutte om eller anslå højden. For at være på den sikre side, bør du give omkring 10 fod.

•Calculate antallet af kvadratfod i væggene. Formere længde gange højden på hver væg. Derefter tilsættes op på resultaterne. For eksempel for en 15 af 30 fod garage med vægge 10 fod høj har du to vægge, som 15 ved 10 fødder og der er 30 af 10 fod. Dette giver dig en total på 900 m².

•Figure inden for garage døren ved at multiplicere den planlagte bredde med højden. For eksempel, hvis døren bliver 10 fod bred og 8 fod høj, har du en total på 80 m². Fratrække dette område fra området samlede væg (fra trin 2). I eksemplet er dette 900 kvadratfod minus 80 kvadratfod for et net væg område af 820 kvadratfod. Du kan beregne og fratrække område for døre og vinduer på samme måde, hvis du ønsker. Forskellen er imidlertid sædvanligvis små, så du kan springe dette trin.

•Find antallet af betonblokke kræves for 1 kvadratfod af væggen. Mest betonblokke er ca 8 inches høj med 16 inches lang. Formere sig højden af længden og dividere resultatet i 144 (antallet kvadrat inches i en enkelt kvadratfod). For standard betonblok, indeværende anlæg til 144/(8*16) = 1,125.

•Multiply antallet af betonblokke per kvadratfod af området net væg. For vores ovenstående eksempel er 1,125 * 820 = 922.5 (runde op til 923). Tilføj 5 procent til at tillade brudt blokke og skære til at passe på hjørner for ialt 970 betonblokke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com