Hvordan man beregne & installere asfalt gulv fliser

August 26

Hvordan man beregne & installere asfalt gulv fliser

Asfalt fliser er almindeligt anvendt i skoler, hospitaler og offentlige bygninger. Materialet er velegnet til disse formål, som det er omkostningseffektiv, holdbart og nemt at installere. Brug af asfalt flise er ikke begrænset til offentlige bygninger; Det er en stor materiale til kældergulve, værksteder og garager samt. Dette materiale er lettere at beregne og installere end keramiske eller sten flise, da løbet af fugerne ikke er taget i betragtning og fliserne er installeret flugter med hinanden.

Instruktioner

Hvordan man beregner og installere asfalt gulv fliser

•Measure område, eller områder hvor flise er at blive installeret. Hvis rummet har en masse hjørner eller sving, forsøge at bryde det i rektangulære stykker for at lette målingen. Millimeterpapir kommer handy for dette. Blot bruge én firkant længde på ternet papir til en lineær fod.

•Når du har området afbildet og adskilt i rektangulære portioner, formere længde gange bredde af hver i fødder og tage til efterretning af hver måling. Tilføje målingerne sammen for det samlede areal af dækning kræves. Tilføje 10 procent for affald på grund af opskæring for det samlede areal til at købe.

•Indstil til hurtig installation ved at åbne boksene flise og sprede dem over hele området. Har papirkurven kan dels for at holde karton affald og selvklæbende bagside på flisen ud af vejen.

•Lay ud den flise, begynder i de vigtigste forstuen til plads til at være flise. Måle åbningen af forstuen og dividere med størrelsen af flisen i inches. Dette vil vise, hvor mange hele fliser vil passe i åbningen. Markere en kvadratisk linje med blyant, hvor den første række af flise begynder og installere alle de hele fliser i plads, tager sig til at sikre de line op helt flush på alle sider.

•Nu, forberede alle udskårne stykker. Måle på flere punkter langs hver væg til at sikre nøjagtigheden. Markere en linje på hver flise og skære en groove med razor knife med lige kant som en guide. Omhyggeligt installere klippe fliserne langs hver væg.

Tips & advarsler

  • Forlade omkring 1/4 tomme plads fra hver væg. Dette vil gøre installationen lettere og pladsen vil ikke være synlig, som det vil blive dækket af baseboard eller støbning.
  • Tag tid til at sørge for den første række af flise er helt firkantet, som enhver fejl vil forstørre en vejstrækning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com