Hvordan man beregner belysning omkostninger

October 4

Hvordan man beregner belysning omkostninger

Din samlede belysning omkostninger bestemmes af summen af effekten af dine lamper, ganget med varigheden af deres brug. Kilowatt-time er den enhed, der anvendes af elselskaber til fakturering; en kilowatt-time er 1.000 watt køre i en time. 10 pærer 100 watt hver alle om en time er således en kilowatt. Du skal estimere eller holde styr på hvor lang tid hvert lys er om at få en endelige omkostninger for din belysning; jo tættere du kan anslå disse varigheder, jo mere nøjagtig bliver din samlede.

Instruktioner

•Opret en tabel i fire kolonner: første for lys, andet for watt, tredje for varigheden af brug og fjerde i watt timer. Liste over hver enkelt lys i din husstand i den første kolonne. Sørg for at medtage udvendige lys, såsom sikkerhed oversvømmelser og pool lys.

•Optag effekt af hver af lysene i den anden kolonne. Anslå, hvor længe hver lampe bruges hver måned, i timer og sted dette tal i tredje kolonne.

•Multiply effekt af hver lys på din liste med varigheden af dets anvendelse hver måned, og Placer det samlede beløb for hvert lys i fjerde kolonne i watt timer for hvert lys.

•Sum samlede watt-timer af alle de lamper, og det af 1.000 at få en sum af samlede kilowatt-timer bruges af alle dine belysning i en måned-kløften.

•Se til din elregning at se pris pr. kilowatt-time. Skal det ganges med de samlede kilowatt-timer bruges til at få dine månedlige udgifter til belysning. For eksempel, hvis dit samlede belysning forbrug hver måned er 200 kW, og din pris pr. kilowatt-time er 10 cent, er din månedlige belysning pris $20,00.

Tips & advarsler

  • Kompakt lysstofrør bruge 25 procent af effekten af glødepærer til den samme mængde lys. Du bruger dem i dit hjem kan føre til betydelige besparelser.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com