Hvordan man beregner beton for kolonner

March 27

Hvis du ønsker for at tilføje en elegant touch til ydersiden af dit hjem, du ikke lede længere end at tilføje kolonner. Kolonner er en fantastisk måde at tilføje til dit hus uden at bruge for meget tid eller penge på et projekt. De kan tilpasses den måde du ønsker, og vil gøre ethvert hus ser ny og interessant. Lær at beregne bare hvor meget beton du skal bygge din egen kolonner.

Instruktioner

Hvordan man beregner beton for kolonner

•Break den kolonne, du vil bygge til figurer. For eksempel, hele ting kunne være en lang cylinder, eller det kan være en cylinder med en rektangel på toppen for tag til at hvile mod. Bestemme målinger for hver af disse figurer i højde, bredde og længde.

•Calculate volumen for hver figur. En cylinder, en af de mest almindelige figurer til en konkret kolonne, anvender formlen, "pi radius ^ 2 højde". Det betyder at tage nummer pi, skal det ganges med radius af kolonnen firkant og formere sig, at ved højden af din kolonne.

•Tilføj volumen af figurer sammen for at finde det samlede rumfang for kolonnen. Du skal konvertere dette nummer i cubic yards. Hvis du beregnede mængden i inches, dele dine svar med 12 for at konvertere det til fødder. Derefter dividere dette svar af 27 at konvertere det til cubic yards.

•Anvend en konkrete kolonne regnemaskine til at kontrollere dit svar. Et link til dette kan findes i afsnittet ressourcer nedenfor. Skriv i højde og diameter på din kolonne, og klik på "Beregn." Regnemaskine vil fortælle dig hvor mange cubic yards du skal bruge til dit projekt.

•Brug "blok væg" og "konkrete diskenhed" regnemaskiner ovenfor kolonne regnemaskine til at beregne mængden af beton behov for hvis dit projekt ikke er cylindrically formet.

Tips & advarsler

  • Beton er solgt i cubic yards, så du kan være nødvendigt at købe lidt mere konkret, end du har brug for dit projekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com