Hvordan man beregner CFM i en bolig ovn

December 17

Hvordan man beregner CFM i en bolig ovn

Fra 2009 har volatilitet af varme priser mange mennesker beskæftiger sig med effektiviteten af deres bolig ovne. Fordi den ovn CFM spiller en afgørende rolle i den samlede præstation af enheden, er det nyttigt at vide præcis hvad CFM er og hvordan man beregner det. CFM står for "kubikfod per minut" og henviser til mængden af luft cirkulerer gennem enheden på et givet tidspunkt. Vel vidende din ovn CFM vil give dig en bedre idé om, hvor godt enheden fungerer.

Instruktioner

•Find din ovn BTU rating. Dette kan ses på producentens navneskilt knyttet til ovnen.

•Divide BTU rating antallet af 10.000. Du opdager at din ovn BTU rating er 80.000, kan du vil dividere dette tal med 10.000 for en faktor på 8.

•Indstil typen af gasfyr, som du har. Der er tre grundlæggende typer, der er klassificeret som naturlige udkast til ovnen, induceret udkast til ovn og kondenserende ovn. For at afgøre, hvilken type af ovn du har, skal du undersøge strukturen i ovnen selv. Hvis enheden har en fan placeret under flue, så har du en induceret udkast til ovnen. Hvis du opdager, at flue er lavet af PVC-rør, så du har en kondenserende ovn. Hvis du ikke har en fan eller et PVC rør flue, så du har at gøre med en naturlig udkast til ovnen. Henvise til tallet for den grundlæggende struktur for hver af disse tre typer af gasfyr.

•Multiply faktor af passende multiplikator for din særlige ovn er fremstillet i trin 2. Hvis du har en naturlig udkast til ovnen, er passende multiplikatoren 100. Hvis du har en induceret udkast til ovnen, så er den relevante multiplikator 130. Endelig, hvis du har en kondenserende ovn, passende multiplikatoren er 150. Så, for eksempel, lad os antage at du bestemme din ovn til at være en naturlig udkast til ovnen. Fortsætter med eksemplet fra trin 2 hvor den faktor opnået var 8, vil du blot gange 8 af 100, for et produkt af 800, der ville være CFM af din naturlige udkast til ovn.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com