Hvordan man beregner CFM kræves for et køkken

February 1

Hvordan man beregner CFM kræves for et køkken

Køkkenet er en vigtig kilde til forurening af luften i dit hjem, ofte udlevering olie, fedt, vanddamp, plante kemikalier og delvis forbrændt gas, såsom giftige nitrogendioxid i luften. Effektiv ventilation kan fjerne disse uønskede forurenende stoffer, før de har tid til at køle og knytte sig til vægge og loft, eller indåndes af dig og din familie. Beregning af hvor meget ventilation, du har brug for, baseret på størrelsen af køkkenet og antallet gange du vil erstatte luften hver time, er en enkel proces.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af køkkenet. Hvis dimensionerne varierer, opdele køkken gulv område i rektangler og måle hver enkelt. For eksempel en L-formet køkken består af to rektangler, så måle dem som separate områder.

•Convert målinger i fod og tommer til decimal fødder. Gøre dette ved at multiplicere inches del af hver måling af 0.0833. Dette konvertere inches til en decimalbrøk.

For eksempel 15 fødder og 5 inches er svarende til 15.4165 fod fordi 5 x 0.0833 = 0.4165.

•Calculate areal for hver rektangel ved hjælp af denne ligning: areal = længde x bredde. Beregner denne for hvert rektangel, og hvis mere end ét rektangel er involveret, kombinere alle rektangler til at opnå den samlede etageareal overfladen områder.

For eksempel, har en L-formet værelse består af en 10 x 10-fods rektangel og et 6 x 10 rektangel et samlet etageareal på (10 x 10) + (6 x 10). Der er 100 + 60 eller 160 kvadratfod.

•Measure højde af køkken og konvertere værdien til decimal fødder. Formere sig højden af gulvareal til at beregne omfanget af rummet.

For eksempel, et køkken med 160 kvadratfod gulvplads og et loft 9 fod høje har en volumen af 1.440 kubikfod.

•Decide hvor mange gange du vil ændre luften i køkkenet hver time. For eksempel kan du beslutter at ændre luften 10 gange hver time.

Multiplicer antallet af ændringer af mængden af luft i køkkenet for at bestemme, hvor meget luft er flyttet hver time. For eksempel er 1.440 kubikfod luft udskiftet 10 gange i timen alt 14.400 kubikfod.

•Divide den samlede ventilation i timen af 60 til at finde mængden af luft flyttede hvert minut. Ventilation er målt i kubikfod pr. minut.

For eksempel 14.400 / 60 = 240, så systemet skal fortrænge 240 kubikfod luft hvert minut, eller 240 cfm.

Tips & advarsler

  • Ventilation behov for dit køkken afhænger din madlavning vaner, placeringen af din komfur eller vifte, tilgængeligheden af frisk luft til afløsning bortvist luften og klima og fugtighed i det område hvor du bor. Andre bestemmelser kan finde anvendelse; for eksempel vedtog Californien energi Kommissionen ASHRAE 62,2-2007 kode, som fastlægger mindst fem luft ændringer pr. time, hvis en fan kører kontinuerligt, og 100 cfm hvis blæseren drives intermittently.
  • Hvis du er i tvivl, drøfte dine behov med en velrenommeret opvarmning og ventilation ingeniør.
  • Lukke op en rude for ekstra ventilation, før du begynder at lave mad.
  • Effektiviteten af filtrerede ventilationsanlæg kan falde som filteret bliver tilstoppet med filtratet. Fjerne, kontrollere og eventuelt rengøre eller udskifte filteret med jævne mellemrum.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com