Hvordan man beregner Cubic Inches

December 27

I mange projekter, både i huset og garage, er der tidspunkter, når du har brug for at kunne beregne den cubic inches af mellemrum. Antallet af cubic inches beskriver cylinder plads af motorer eller åbne rum i værelser. Beregningen kommer fra gymnasiet matematik klasse. Det er produktet af længde, bredde og højde af et objekt.

Instruktioner

•Tag målinger af den plads, hvor du vil finde de cubic inches. Tag dine mål i tommer, fødder eller yards. I dette eksempel vil vi bruge inches. Når du har bestemt mængden af din plads kan du anvende omregningsfaktorer til at udtrykke det på de enheder, du har brug for, uanset om det er cubic inches, kubikfod eller kubikmeter værfter.

•Draw et billede af din plads på et stykke papir. Hvis dit space er ikke kubisk eller rektangulære cubic i form, være sikker og måle dimensioner af de mindre formet områder. Sørg for at din tegning har alle de dimensioner, der er mærket.

•Divide tegning i sektioner, som er kubisk eller rektangulære kubik i naturen. Når du har fundet mængden af alle de stykker, de kan føjes sammen for at finde det samlede volumen af rummet.

•Find volumen af hver af stykkerne ved at multiplicere højden bredde og derefter multiplicere produktet af længde. Dette vil fortælle dig den cubic inches i volumen.

•Find antallet kubikfod ved at dividere antallet af cubic inches af 1.728. For at finde dividere antallet af cubic yards antallet af cubic inches med 15,552.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com