Hvordan man beregner den belysning, du skal bruge til dit køkken

May 21

Hvordan man beregner den belysning, du skal bruge til dit køkken

Valg og udpegning af den rette belysning til dit køkken er et vigtigt element i at skabe en æstetisk hjem. Når man overvejer at mange køkkener også fungerer som en spisestue, kontor eller familie værelse, er det ingen overraskelse, at det ofte er den mest oplyst rum i huset. At tage sig tid til at forske og finde den bedste belysning til dit space kan medvirke til at skabe et behageligt miljø for mange aktiviteter samtidig forhindre ulykker eller trætte øjne.

Instruktioner

•Study naturlig belysning i dit køkken. Bemærk hvor sollys ind i rummet og hvilke områder er naturligvis belyst hele dagen; bekendtgørelsen som områder har tendens til at forblive konstant mørke eller skygget.

•IDENTIFY nøglen steder der kræver tilstrækkelig belysning til sikker brug, såsom skriveborde, borde, barer, madlavning og skære overflader, komfur og andre steder.

•Measure dimensionerne af dit køkken og trække en lille kraterbund planlægger diagram til at skalere, herunder eventuelle møbler og windows i rummet. Tage din tid med din tegning for at beregne den passende firkant længde skal du oplyst af hvert lys.

•Decide på farvetemperatur eller warmness af den belysning, du vil bruge. Studere farven i dit køkken og beslutte hvilken farvetemperatur fungerer bedst med dit nuværende indretning.

•Test spænding af forretninger med et volt meter, eller høre den elektriske plot og sikrings boks af dit hus til at bestemme hvor mange kredsløb er gratis i køkkenet, og hvor mange watt du har til rådighed. Beregn de nødvendige watt ved at opdele spænding (typisk 120 i USA) af hvert kredsløb i den strømstyrke (findes på volt meter) og trække den nuværende lys eller apparater, der kan sluttes til hvert kredsløb. Ansætte en elektriker, hvis et nyt kredsløb er nødvendig.

•Look gennem en belysning katalog (acquirable på enhver belysning butik) for den ønskede farvetemperatur og effekt af lys. Beslutte, hvilke inventar og belysning stilarter du ønsker at bruge: pendel belysning versus spor eller hætte belysning. Nedskrive det gennemsnitlige areal hvert lys lyser.

•Fastsætte dit køkken belysning ved at gøre små symboler på tegningen hvor du ønsker visse områder at blive tændt, at være sikker på at holde tankerne alle de naturlige mørke pletter samt de områder, der har brug for en sund mængden af lys.

•Kontrollér en liste over antallet og typen af lys ønskes og forskning priser i belysning katalog. Beregne et groft skøn over udgifterne til installation, samt materialeomkostninger spor, ledninger, individuelle inventar, udskiftning lamper og andre udgifter. Dobbelttjek din design og starte installationen.

Tips & advarsler

  • Planlægge "opgave områder" som arbejder og madlavning overflader til at være tændt omhyggeligt fra flere vinkler end en enkelt ned lys. Dette forhindrer området fra dækkes af din skygge, mens du arbejder.
  • Når du er i tvivl om elektriske spørgsmål, kalde en elektriker. Når det drejer sig om effekt og sikkerhed, samt bevarelse tips, er det bedre at forebygge end at helbrede.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com