Hvordan man beregner den krævede klimaanlægget størrelse

July 3

Hvordan man beregner den krævede klimaanlægget størrelse

Før du begynder at lede efter en air condition, skal du følge et par skridt for at sikre, at du køber den rigtige størrelse. Hvis du køber et klimaanlæg, der er for lille til et værelse, det vil ikke køle så godt og kan aldrig slukket. Hvis du køber en, der er for stor, vil du spilde penge og energi. Lær hvordan du beregne den nødvendige klimaanlægget størrelse og købe den rigtige enhed for det område du ønsker at køle.

Instruktioner

•Measure i stuen du vil placere klimaanlægget i. Glem ikke den skabsplads, hvis du lader døren åben ofte. Måle længden og bredden af rummet.

•Multiply Bredde af længden af rummet for at finde de firkantede optagelser af rummet. Denne måling vil være, hvad du bruger til at finde den rigtige størrelse klimaanlægget.

•Vælg klimaanlægget, der vil afkøle dit værelse. Hvis du har et 350 m² stor værelse, vil du har brug for en 8.000 BTU aircondition. Brug en BTU diagram til at bestemme størrelsen af air conditionere enhed du har brug for (se link i referencer).

•Tilføj 1.000 BTUs enhed størrelse hvis mere end to eller tre personer vil være i rum ad gangen. Hvis du har mere end to vinduer, tilføje en anden 1.000 BTUs medmindre du planlægger at holde blinds eller gardiner lukket for at holde solen ude.

•Measure det vindue, der air conditionere vil passe ind i. Hvis vinduet er for lille til den størrelse enhed du skal bruge til rummet, skal du kigge på central air eller en bærbar udluftet klimaanlægget.

Tips & advarsler

  • Større er ikke bedre når dimensionering klimaanlægget. Det vil bare spilde energi og omkostninger, der er mere at køre.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com